Page 83 - KobiEfor Ekim 2025
P. 83

GIDA/TUR#ZM



         Fersan’dan bal sirkesi
                                                           Qlusive Hotel, Kuşadası’nda
             Fersan ve Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştır-
         malar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) bünyesin-  misafirlerini ağırlamaya başladı
         deki Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Arıcılık    Qlusive Hotel, Ege’nin büyüleyici atmosferinde
         Araştırma Merkezi işbirliğiyle geliştirdiği       seçkin misafirlerini ağırlamaya başladı. 14 yaş ve
         Fersan Detox Bal Sirkesi’ni tüketicilerle         üzeri misafirleri ağırlayan
         buluşturuyor. Koruyucu madde içerme-              konseptiyle hizmet veren Qlu-
         yen Fersan Detox Bal Sirkesi, tüketicilere        sive Hotel; konfor, huzur, din-
         ev yapımı tadında katkısız ve sağlıklı bir        ginlik ve zarafetin ön planda
         seçenek sunuyor. Doğal ve kontrollü bi-           olduğu özel bir atmosfer su-
         yoteknolojik üretim süreci, ürüne stan-           nuyor. Şehir karmaşasından
         dardize  edilebilir  kalite  ölçütleri            uzak, içsel dengeye odakla-
         kazandırırken aynı zamanda ev yapımı              nan bu benzersiz ortamda, misafirler dingin bir lük-
         sirkenin özelliklerini endüstriyel boyuta taşıyor. Fersan Yö-  sün keyfini çıkarırken, sofistike ambiyans içinde
         netim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gürhan Güven, iş birliğinin   geçen her anın ruhlarına ilham vermesi hedefleniyor.
         gıda sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayacağına   Misafirlerini, Türk mutfağının zengin tatları ile İtalyan
         inandıklarını belirtiyor.                         mutfağının en seçkin ve rafine lezzetlerini bir araya
                                                           getiren özel menülerle ağırlayan Qlusive, gastronomi
         Cafe Marmara, kültür ve                           deneyimini de ayrıcalıklı kılıyor.
          sanatın buluşma noktası
                                                           Yaz enerjisi, sonbahar
             İstanbul’un kalbi Taksim’de yer alan Cafe Marmara,
                              yazın sona ermesiyle kültür ve   huzuru Titanic Hotels’te
                              sanat tutkunlarının bir araya
                                                               Ekim’de yazı yaşamak isteyenler için Titanic Ho-
                              geldiği bir durak haline geli-
                                                           tels, denizin serinliğini, doğanın huzurunu ve lük-
                              yor. İstanbul Kültür Sanat
                                                           sün zarafetini bir araya getiriyor. Yaz, Titanic Deluxe
                              Vakfı (İKSV)
                                                           Golf Belek, Titanic De-
                              ile 30 yılı
                                                           luxe Lara ve Titanic Mar-
                              aşkın süre-
                                                           dan   Palace’ta  tüm
         dir devam eden iş birliğiyle, The Mar-
                                                           canlılığıyla devam ediyor.
         mara Group’un çatısı altındaki Cafe
                                                           Golf sahalarının yeşilini
         Marmara, sanatı ve sosyal yaşamı
                                                           nehir  manzaralarının
         destekleyen vizyonuyla şehirde canlı
                                                           dinginliğiyle buluşturan Ti-
         ve keyifli buluşma noktalarından biri.
                                                           tanic Deluxe Golf Belek, Titanic Deluxe Lara ise An-
         Sanatın ruhunu yansıtan mekân, lez-
                                                           talya’nın enerjisini sahil keyfiyle harmanlıyor,
         zetli menüsüyle de dikkat çekiyor.
                                                           Titanic Mardan Palace ise büyüleyici mimarisi ve
                                                           kusursuz hizmet anlayışıyla misafirlerine adeta
         Şeffaf içerik, güvenilir üretim                   kraliyet atmosferinde bir tatil deneyimi yaşatıyor.
             Yılın her mevsiminde vazgeçilmez bir keyif sunan don-
         durma, lezzeti kadar güvenilirliğiyle de önem taşıyor. Tü-  Raffles İstanbul brunch’ı
         keticilerin sıklıkla karşılaştığı ‘açık mı, paketli mi?’ sorusu,   yepyeni tatlarla başlıyor
                                dondurma seçiminde hijyen
                                ve kalite kriterlerini gün-    Raffles İstanbul’un efsanevi brunch’ı, yeni se-
                                deme getiriyor. Açık dondur-  zonda heyecan verici yenilikleriyle
                                malar doğru koşullarda     devam ediyor. Zengin lezzet yelpazesi
                                üretildiğinde ve saklandı-  ve canlı müzik ziyafetinin yanı sıra ço-
                                ğında güvenle tüketilebiliyor.   cukların mutfak becerilerine yönelik
                                İnovatif üretim teknikleriyle   hem eğitici hem eğlenceli atölyelere
                                Golf Dondurma, üretimden   de ev sahipliği yapan Raffles Brunch;
                                saklama koşullarına kadar   arkadaşlar ve aile üyeleri eşliğinde,
                                tüm süreçleri uluslararası   kalabalık bir masa etrafında uzun sa-
         standartlarda denetleyerek paketli ürünlerinde ve satış   atlere yayılacak keyifli bir hafta sonu aktivitesi için
         noktalarındaki açık dondurmalarında aynı kalite ve güven-  harika bir atmosfer sunuyor.
         ceyi sunuyor.
                                                                                     Ekim 2025 KobiEfor  83
   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88