Page 83 - KobiEfor Ekim 2025
P. 83
GIDA/TUR#ZM
Fersan’dan bal sirkesi
Qlusive Hotel, Kuşadası’nda
Fersan ve Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştır-
malar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) bünyesin- misafirlerini ağırlamaya başladı
deki Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Arıcılık Qlusive Hotel, Ege’nin büyüleyici atmosferinde
Araştırma Merkezi işbirliğiyle geliştirdiği seçkin misafirlerini ağırlamaya başladı. 14 yaş ve
Fersan Detox Bal Sirkesi’ni tüketicilerle üzeri misafirleri ağırlayan
buluşturuyor. Koruyucu madde içerme- konseptiyle hizmet veren Qlu-
yen Fersan Detox Bal Sirkesi, tüketicilere sive Hotel; konfor, huzur, din-
ev yapımı tadında katkısız ve sağlıklı bir ginlik ve zarafetin ön planda
seçenek sunuyor. Doğal ve kontrollü bi- olduğu özel bir atmosfer su-
yoteknolojik üretim süreci, ürüne stan- nuyor. Şehir karmaşasından
dardize edilebilir kalite ölçütleri uzak, içsel dengeye odakla-
kazandırırken aynı zamanda ev yapımı nan bu benzersiz ortamda, misafirler dingin bir lük-
sirkenin özelliklerini endüstriyel boyuta taşıyor. Fersan Yö- sün keyfini çıkarırken, sofistike ambiyans içinde
netim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gürhan Güven, iş birliğinin geçen her anın ruhlarına ilham vermesi hedefleniyor.
gıda sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayacağına Misafirlerini, Türk mutfağının zengin tatları ile İtalyan
inandıklarını belirtiyor. mutfağının en seçkin ve rafine lezzetlerini bir araya
getiren özel menülerle ağırlayan Qlusive, gastronomi
Cafe Marmara, kültür ve deneyimini de ayrıcalıklı kılıyor.
sanatın buluşma noktası
Yaz enerjisi, sonbahar
İstanbul’un kalbi Taksim’de yer alan Cafe Marmara,
yazın sona ermesiyle kültür ve huzuru Titanic Hotels’te
sanat tutkunlarının bir araya
Ekim’de yazı yaşamak isteyenler için Titanic Ho-
geldiği bir durak haline geli-
tels, denizin serinliğini, doğanın huzurunu ve lük-
yor. İstanbul Kültür Sanat
sün zarafetini bir araya getiriyor. Yaz, Titanic Deluxe
Vakfı (İKSV)
Golf Belek, Titanic De-
ile 30 yılı
luxe Lara ve Titanic Mar-
aşkın süre-
dan Palace’ta tüm
dir devam eden iş birliğiyle, The Mar-
canlılığıyla devam ediyor.
mara Group’un çatısı altındaki Cafe
Golf sahalarının yeşilini
Marmara, sanatı ve sosyal yaşamı
nehir manzaralarının
destekleyen vizyonuyla şehirde canlı
dinginliğiyle buluşturan Ti-
ve keyifli buluşma noktalarından biri.
tanic Deluxe Golf Belek, Titanic Deluxe Lara ise An-
Sanatın ruhunu yansıtan mekân, lez-
talya’nın enerjisini sahil keyfiyle harmanlıyor,
zetli menüsüyle de dikkat çekiyor.
Titanic Mardan Palace ise büyüleyici mimarisi ve
kusursuz hizmet anlayışıyla misafirlerine adeta
Şeffaf içerik, güvenilir üretim kraliyet atmosferinde bir tatil deneyimi yaşatıyor.
Yılın her mevsiminde vazgeçilmez bir keyif sunan don-
durma, lezzeti kadar güvenilirliğiyle de önem taşıyor. Tü- Raffles İstanbul brunch’ı
keticilerin sıklıkla karşılaştığı ‘açık mı, paketli mi?’ sorusu, yepyeni tatlarla başlıyor
dondurma seçiminde hijyen
ve kalite kriterlerini gün- Raffles İstanbul’un efsanevi brunch’ı, yeni se-
deme getiriyor. Açık dondur- zonda heyecan verici yenilikleriyle
malar doğru koşullarda devam ediyor. Zengin lezzet yelpazesi
üretildiğinde ve saklandı- ve canlı müzik ziyafetinin yanı sıra ço-
ğında güvenle tüketilebiliyor. cukların mutfak becerilerine yönelik
İnovatif üretim teknikleriyle hem eğitici hem eğlenceli atölyelere
Golf Dondurma, üretimden de ev sahipliği yapan Raffles Brunch;
saklama koşullarına kadar arkadaşlar ve aile üyeleri eşliğinde,
tüm süreçleri uluslararası kalabalık bir masa etrafında uzun sa-
standartlarda denetleyerek paketli ürünlerinde ve satış atlere yayılacak keyifli bir hafta sonu aktivitesi için
noktalarındaki açık dondurmalarında aynı kalite ve güven- harika bir atmosfer sunuyor.
ceyi sunuyor.
Ekim 2025 KobiEfor 83

