Page 118 - KobiEfor-Nisan-2021
P. 118

*,'$ 785à=0



                  Özsüt’ten Ramazan’a özel;                        Gloria Serenity Resort açıldı
                  kaymaklı güllaç
                                                                   Türkiye’nin büyük otel gruplarından Gloria Ho-
                                       Mutluluk tadında ürün-    tels & Resorts bünyesindeki Gloria Serenity Resort
                                     lerin yaratıcısı Özsüt, Ra-                     kapılarını açtı.
                                     mazan ayını iftar sofraları-                      4 farklı tarzda oda ve 6
                                     nın vazgeçilmezi ‘kaymaklı                      farklı tarzda villa seçene-
                                     güllaç’la karşılıyor.                           ğiyle Gloria Serenity Re-
                                       Bol sütle ıslatılmış yap-                     sort;  misafirlerini, Japon,
                                     rakların  arasında  kendi                       Türk ve dünya mutfağından
                                     üretimi taze kaymakla bir                       özel lezzetleri, aqua park
                                     lezzet sunan Özsüt, yaprak-                     ve çocuk oyun alanları, su
                                     ların arasında badem, fındık                    sporları, spa gibi aktivite-
                                     ve cevize yer veriyor. Üzerini                  leri, ultra lüks konseptiyle
                                     de antepfıstığı ile süsleyerek                  hizmet sunuyor.
                                     göze ve damağa hitap ediyor.
                                                                   Dedeman’dan Dijital Toplantı
                  UNO’dan katkısız ve                              Platformu

                  koruyucusuz ürünler                              Dedeman Hotels &
                                                                 Resorts  International,
                  Kurulduğu günden bugüne                        toplantı ve etkinlik orga-
               tüketicileri için sağlıklı, be-                   nizasyonları için yeni ne-
               sin değeri yüksek, lezzetli ve                    sil dijital toplantı platfor-
               el değmemiş ürünler üreten                        mu uygulaması başlattı.
               UNO, katkı ve koruyucu içer-                        ‘Dedeman Dijital Top-
               meyen ekmeklerini, doğa dos-                      lantı Platformu’ ile mar-
               tu ambalajlarında sunuyor.
                                                                 ka, 3 ülke, 14 şehirdeki
                   UNO; protein, lif, vitamin
                                                                 tüm  Dedeman otellerinde, fiziksel olarak gerçek-
               ve mineral yönünden zengin,
                                                                 leştirilemeyen etkinlikler için hızlı, verimli, yaratıcı
               Premium Çok Tahıllı ve Siyez                      sanal etkinlik ve çözümleri sunmaya başladı.
               Buğdaylı, Premium Çavdarlı
               ve Karabuğdaylı, Denge Tam Buğdaylı ve Çiya To-     Hilton Istanbul Maslak’tan
               humlu ürünlerini katkı ve koruyucu içermeden tü-
               keticileri ile buluşturuyor.                        meslek okullarına destek

                  Pinoa’dan unutulan
                  2 geleneksel lezzet

                                   Ülkemize ithal edilen gıda-
                                 lardan kendi tohumunu üreten
                                 ve organik üretime uygun olan-    Hilton Istanbul Maslak,
                                 ları yerli üretimle yaygınlaştırıp,   “Biz, bizim için çalışanlar için
                                                                 çalışıyoruz” ilkesiyle işgücü
                                 daha taze ve kontrollü bitkiler
                                                                 yetiştiren öğretmenler için Sa-
                                 yetiştirebilmek için Şanlıurfa’da
                                 yola çıkmış marka olan Pinoa,   rıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlü-
                                                                 ğü ile yeni bir proje başlattı.
                                 ürün yelpazesine iki ürün daha
                                                                   Hilton Istanbul Maslak,
                                 ekledi; Kabuklu Çiğ Susam Kün-
                                                                 imzalanan protokolle Sa-
                                 cü ve Küncü Tahini.
                                                                 rıyer bölgesindeki meslek
                                   Pinoa’nın Kurucusu Pınar Po-
                                 lat Güven, yerli susam ürettik-  okullarında çalışan; öncelikli
                                                                 meslek öğretmenleri olmak
                                 lerini belirterek, “Doğuda böyle
                                 koyu renkli, kabuklu, yağlı ve   üzere, tüm katılımcı meslek lisesi öğretmenleri
                                                                 için iki günlük bir ‘Bilgi Güncellemesi’ semineri
                                 lezzetli susama Küncü denir. Biz
                                                                 düzenledi. Seminerin, değişik gruplar ve okullar
                                 de onu göbek adı ile kullanıcıla-
                                 rımıza sunduk” dedi.            ile gelecek dönemde de sürdürülmesi planlanıyor.
               118 KobiEfor Nisan 2021
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123