Page 118 - KobiEfor-Nisan-2021
P. 118
*,'$ 785à=0
Özsüt’ten Ramazan’a özel; Gloria Serenity Resort açıldı
kaymaklı güllaç
Türkiye’nin büyük otel gruplarından Gloria Ho-
Mutluluk tadında ürün- tels & Resorts bünyesindeki Gloria Serenity Resort
lerin yaratıcısı Özsüt, Ra- kapılarını açtı.
mazan ayını iftar sofraları- 4 farklı tarzda oda ve 6
nın vazgeçilmezi ‘kaymaklı farklı tarzda villa seçene-
güllaç’la karşılıyor. ğiyle Gloria Serenity Re-
Bol sütle ıslatılmış yap- sort; misafirlerini, Japon,
rakların arasında kendi Türk ve dünya mutfağından
üretimi taze kaymakla bir özel lezzetleri, aqua park
lezzet sunan Özsüt, yaprak- ve çocuk oyun alanları, su
ların arasında badem, fındık sporları, spa gibi aktivite-
ve cevize yer veriyor. Üzerini leri, ultra lüks konseptiyle
de antepfıstığı ile süsleyerek hizmet sunuyor.
göze ve damağa hitap ediyor.
Dedeman’dan Dijital Toplantı
UNO’dan katkısız ve Platformu
koruyucusuz ürünler Dedeman Hotels &
Resorts International,
Kurulduğu günden bugüne toplantı ve etkinlik orga-
tüketicileri için sağlıklı, be- nizasyonları için yeni ne-
sin değeri yüksek, lezzetli ve sil dijital toplantı platfor-
el değmemiş ürünler üreten mu uygulaması başlattı.
UNO, katkı ve koruyucu içer- ‘Dedeman Dijital Top-
meyen ekmeklerini, doğa dos- lantı Platformu’ ile mar-
tu ambalajlarında sunuyor.
ka, 3 ülke, 14 şehirdeki
UNO; protein, lif, vitamin
tüm Dedeman otellerinde, fiziksel olarak gerçek-
ve mineral yönünden zengin,
leştirilemeyen etkinlikler için hızlı, verimli, yaratıcı
Premium Çok Tahıllı ve Siyez sanal etkinlik ve çözümleri sunmaya başladı.
Buğdaylı, Premium Çavdarlı
ve Karabuğdaylı, Denge Tam Buğdaylı ve Çiya To- Hilton Istanbul Maslak’tan
humlu ürünlerini katkı ve koruyucu içermeden tü-
keticileri ile buluşturuyor. meslek okullarına destek
Pinoa’dan unutulan
2 geleneksel lezzet
Ülkemize ithal edilen gıda-
lardan kendi tohumunu üreten
ve organik üretime uygun olan- Hilton Istanbul Maslak,
ları yerli üretimle yaygınlaştırıp, “Biz, bizim için çalışanlar için
çalışıyoruz” ilkesiyle işgücü
daha taze ve kontrollü bitkiler
yetiştiren öğretmenler için Sa-
yetiştirebilmek için Şanlıurfa’da
yola çıkmış marka olan Pinoa, rıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlü-
ğü ile yeni bir proje başlattı.
ürün yelpazesine iki ürün daha
Hilton Istanbul Maslak,
ekledi; Kabuklu Çiğ Susam Kün-
imzalanan protokolle Sa-
cü ve Küncü Tahini.
rıyer bölgesindeki meslek
Pinoa’nın Kurucusu Pınar Po-
lat Güven, yerli susam ürettik- okullarında çalışan; öncelikli
meslek öğretmenleri olmak
lerini belirterek, “Doğuda böyle
koyu renkli, kabuklu, yağlı ve üzere, tüm katılımcı meslek lisesi öğretmenleri
için iki günlük bir ‘Bilgi Güncellemesi’ semineri
lezzetli susama Küncü denir. Biz
düzenledi. Seminerin, değişik gruplar ve okullar
de onu göbek adı ile kullanıcıla-
rımıza sunduk” dedi. ile gelecek dönemde de sürdürülmesi planlanıyor.
118 KobiEfor Nisan 2021