Page 85 - KobiEfor Eylül 2025
P. 85

GIDA/TUR$ZM



          Organuca Avrupa’ya açılacak
                                                           Hilton’dan Altunizade’de
             Organuca, doğaya saygılı üretim modeli ve sertifikalı
                                   ürünleriyle sektörde fark  yeni otel
                                   yaratıyor. Kadınlar ve be-   Hilton’un yaklaşık 180 otelden oluşan küresel
                                   beklere özel güvenilir ve  portföyü Curio Collection by Hilton’un en yeni üyesi
                                   temiz içerikli ürünleriyle  Altunizade Suites Istanbul Curio Collection by Hilton;
                                   şirket, iç pazarda hızla bü-  kendine özgü hikaye-
                                   yümesini sürdürürken, or-  siyle misafirlerini ağır-
                                   ganik fonksiyonel ürün  lamaya başladı. Tam
                                   segmentindeki gücünü    donanımlı mutfaklara
                                   Avrupa raflarına taşımayı  sahip 240 suiti, gele-
                                   hedefliyor. Organuca Ku-  neksel ve yerel mutfak-
                                   rucusu  Nuran  Çelik,   tan ilham alan yenilikçi
                                  “Ürünlerimiz herhangi bir  gastronomi konsepti,
          katkı maddesi, ilave şeker, aroma, koruyucu gibi yapay bile-  2.200 m ’lik SPA alanıyla otel, konforla tarzı harman-
                                                                  2
          şenler içermiyor” dedi.                          lıyor. İbrahim Çeçen ailesinin hayata geçirdiği binanın
                                                           iç mekan tasarımı, ünlü Tasarımcı ve İç Mimar Zey-
                                                           nep Fadıllıoğlu imzası taşıyor.
          Dürümle’nin yeni lezzetleri
          menüde
                                                           Kıbrıs Gaziveren’de
             Dürüm severleri                               yeni bir yaşam başlıyor
          heyecanlandıracak
          yeni ürünlerini duyu-                               Dedeman Hotels & Resorts International (DHRI),
          ran Dürümle, geleneksel lez-                      bir kez daha rotasını Kuzey Kıbrıs’a çeviriyor. Sağlık
          zetlere yenilikçi yorumlar katma ilkesiyle        turizminden rezidans
                               lezzet inovasyonunu merkeze  işletmeciliğine uzanan
                               alıyor. Menüye eklenen üç    çok yönlü bir vizyonla
                               yeni dürüm; Soslu Tavuk      şekillenen Dedeman
                               Döner Dürümle, Gurme         Suites & Residences x
                           Soslu Et Döner Dürümle ve Kara-  INFINITY projesi, Kıb-
                    melize Soğanlı      Barbekülü Tavuk     rıs’ın doğal güzellikleri
             Dürümle, her biri                              ve yatırım potansiyeliyle
          özel soslar ve Dürüm-                             öne çıkan bölgesi Gaziveren’de, Dedeman Hotels &
          le’ye özgü malzeme bile-                          Resorts International, Evergreen Developments ve
          şimleriyle hazırlanıyor.                          KW Borsa ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

                                                           The Marmara Taksim;
          Ice Break Türkiye’de
             Avustralya’nın kahve markası Ice Break Türkiye paza-  iş dünyasının buluşma noktası
          rına girdi. Robusta çekirdekleri, double shot etkisi ve aç   İstanbul’un en ikonik meydanında konumlanan
          kapa şişe deneyimiyle soğuk kahve pazarında öne çıkan Ice  The Marmara Taksim, iş dünyasının buluşma noktası
                                          Break; Latte,     olmaya devam ediyor. Mer-
                                           Mocha, Vanilya   kezi lokasyonu, kapsamlı
                                           Latte ve Şeker   toplantı altyapısı ve bünyesin-
                                           İlavesiz Latte   deki seçkin yeme-içme alter-
                                           çeşitleriyle raf-  natifleriyle otel, kurumsal
                                           larda.  Klasik   organizasyonlar için ayrıca-
                                           soğuk  kahve     lıklı bir ev sahipliği sunuyor.
                                           algısını baştan  Geniş çaplı iş toplantılarından
                                           sona değiştire-  butik çalıştaylara kadar her tür etkinliğe uyum sağ-
                                           cek yepyeni bir  layacak şekilde tasarlanmış 18 farklı toplantı salonu,
          ürün deneyimi sunan Ice Break, pratik açılır-kapanır am-  gün ışığı alan ve son teknoloji ekipmanlarla donatıl-
          balajıyla tek seferde tüketme değil, gün boyu kullanım kon-  mış esnek yapısıyla dikkat çekiyor.
          foru sağlıyor.
                                                                                     Eylül 2025 KobiEfor  85
   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90