Page 85 - KobiEfor Eylül 2025
P. 85
GIDA/TUR$ZM
Organuca Avrupa’ya açılacak
Hilton’dan Altunizade’de
Organuca, doğaya saygılı üretim modeli ve sertifikalı
ürünleriyle sektörde fark yeni otel
yaratıyor. Kadınlar ve be- Hilton’un yaklaşık 180 otelden oluşan küresel
beklere özel güvenilir ve portföyü Curio Collection by Hilton’un en yeni üyesi
temiz içerikli ürünleriyle Altunizade Suites Istanbul Curio Collection by Hilton;
şirket, iç pazarda hızla bü- kendine özgü hikaye-
yümesini sürdürürken, or- siyle misafirlerini ağır-
ganik fonksiyonel ürün lamaya başladı. Tam
segmentindeki gücünü donanımlı mutfaklara
Avrupa raflarına taşımayı sahip 240 suiti, gele-
hedefliyor. Organuca Ku- neksel ve yerel mutfak-
rucusu Nuran Çelik, tan ilham alan yenilikçi
“Ürünlerimiz herhangi bir gastronomi konsepti,
katkı maddesi, ilave şeker, aroma, koruyucu gibi yapay bile- 2.200 m ’lik SPA alanıyla otel, konforla tarzı harman-
2
şenler içermiyor” dedi. lıyor. İbrahim Çeçen ailesinin hayata geçirdiği binanın
iç mekan tasarımı, ünlü Tasarımcı ve İç Mimar Zey-
nep Fadıllıoğlu imzası taşıyor.
Dürümle’nin yeni lezzetleri
menüde
Kıbrıs Gaziveren’de
Dürüm severleri yeni bir yaşam başlıyor
heyecanlandıracak
yeni ürünlerini duyu- Dedeman Hotels & Resorts International (DHRI),
ran Dürümle, geleneksel lez- bir kez daha rotasını Kuzey Kıbrıs’a çeviriyor. Sağlık
zetlere yenilikçi yorumlar katma ilkesiyle turizminden rezidans
lezzet inovasyonunu merkeze işletmeciliğine uzanan
alıyor. Menüye eklenen üç çok yönlü bir vizyonla
yeni dürüm; Soslu Tavuk şekillenen Dedeman
Döner Dürümle, Gurme Suites & Residences x
Soslu Et Döner Dürümle ve Kara- INFINITY projesi, Kıb-
melize Soğanlı Barbekülü Tavuk rıs’ın doğal güzellikleri
Dürümle, her biri ve yatırım potansiyeliyle
özel soslar ve Dürüm- öne çıkan bölgesi Gaziveren’de, Dedeman Hotels &
le’ye özgü malzeme bile- Resorts International, Evergreen Developments ve
şimleriyle hazırlanıyor. KW Borsa ortaklığıyla hayata geçiriliyor.
The Marmara Taksim;
Ice Break Türkiye’de
Avustralya’nın kahve markası Ice Break Türkiye paza- iş dünyasının buluşma noktası
rına girdi. Robusta çekirdekleri, double shot etkisi ve aç İstanbul’un en ikonik meydanında konumlanan
kapa şişe deneyimiyle soğuk kahve pazarında öne çıkan Ice The Marmara Taksim, iş dünyasının buluşma noktası
Break; Latte, olmaya devam ediyor. Mer-
Mocha, Vanilya kezi lokasyonu, kapsamlı
Latte ve Şeker toplantı altyapısı ve bünyesin-
İlavesiz Latte deki seçkin yeme-içme alter-
çeşitleriyle raf- natifleriyle otel, kurumsal
larda. Klasik organizasyonlar için ayrıca-
soğuk kahve lıklı bir ev sahipliği sunuyor.
algısını baştan Geniş çaplı iş toplantılarından
sona değiştire- butik çalıştaylara kadar her tür etkinliğe uyum sağ-
cek yepyeni bir layacak şekilde tasarlanmış 18 farklı toplantı salonu,
ürün deneyimi sunan Ice Break, pratik açılır-kapanır am- gün ışığı alan ve son teknoloji ekipmanlarla donatıl-
balajıyla tek seferde tüketme değil, gün boyu kullanım kon- mış esnek yapısıyla dikkat çekiyor.
foru sağlıyor.
Eylül 2025 KobiEfor 85