Page 106 - KobiEfor Kasım 2021
P. 106

ãXEH 6D\×V×Q× $UW×UDQ 65 '|QHU


                          ·GH *LULåLPFLOHUL 'HVWHNOL\RU


           SR Döner Franchise Müdürü Selçuk                yüzde 50 olarak belirledik. 2022’de
           Yılmaz, “2021’de yüzde 40 büyüyen               girişimcileri destekleyen yepyeni bir
           markamızın, 2022’de büyüme hedefini              projeye imza atıyoruz” dedi.

                R Döner, 35’i Ankara’da ol-                                lokasyonlarda kriterlere uygun dük-
                mak üzere toplam 40 şube ile                               kanların kiralamasını veya satın al-
           Shizmet veren bir fast food zin-                                masını yapan, SR Döner’in girişimci
           ciri.  Her geçen gün franchise ağına                            beklentilerini karşılayacak özellik-
           yeni yatırımcılar katarak büyüyen                               lere sahip 22 kişiye, hiçbir katılım
           SR Döner; genel merkez, üretim                                  bedeli almadan ve bayinin konsept
           tesisi ve bayilerle birlikte yaklaşık                           yatırımının yüzde 75’lik kısmını kar-
           500 kişiye istihdam sağlıyor.                                   şılayarak Türkiye’de yapılmamış bir
             SR Döner Franchise Müdürü                                     ilke imza atarak SR Döner ailesine
           Selçuk Yılmaz, “2013’te dönerin                                 katılmalarını sağlayacak. Tabii en
           başkenti Ankara’dan yola çıkarak                                büyük gayemiz, SR markasını önce
           SR Döner’i önce bir Ankara mar-                                 ulusal ardından global bir fast food
           kası ardından ulusal bir marka                                  zinciri yaparak Türkiye’den çıkmış
           yapmayı hedefledik ve bu amaçla                                  bir markayı dünyanın farklı ülkele-
           büyümeye devam ediyoruz. Ala-                                   rinde insanlara tanıtmak.”
           nında uzman yönetim kadromuzla,          Selçuk                    Franchise  koşulları:  Selçuk
           Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarımızla,         Yılmaz                 Yılmaz, SR Döner’in franchise ko-
           İç Anadolu’nun en büyük tavuk                                   şulları hakkında şu bilgileri verdi:
           işleme tesisi olan kendi üretim yerimizde hazırladı-  “Franchise adaylarımızdan beklentilerimiz; öncelikli
           ğımız ürünlerimizle sektörde birçok ilke imza atan   olarak girişimci bir ruhla daima başarma tutkusuna
           bir marka olduk. Avrupa standartlarında üretimin   sahip olmaları, ekip yönetme becerisi, yüksek enerji
           yapıldığı tesisimizde tavuk ve kırmızı et işlenmesinin   ile iş yapma arzusudur, kurumsallığımıza uygun ticari
           yanı sıra özel marinasyonlar, ev yapımı soslarımızın   bir geçmişe veya profesyonel iş sahasında başarılı bir
           üretimi gibi tüm uygulamalar bizim kontrolümüzde   kariyer ve belli bir bilgi birikimine sahip olması da ge-
           yürütülmektedir” açıklamasını yaptı.            rekmektedir. Franchise adaylarımızın 1 ay tam zamanlı
             “Markamız, döneri her kitleye sevdiren bir lezzet   olarak eğitim programımızı da başarıyla tamamlama-
           ve konsept anlayışına sahiptir. Lisansı kendisine ait   ları bir diğer kriterlerimizdir. Kuruluş sırasında bayisini
           özel bir mutfak kurulumu yapan SR Döner, ürün kon-  destekleyen SR Döner, franchise adayından işletmecili-
           septi ve kendi üretimimiz soslar ve özel baharatlarla   ğin gerektirdiği yatırımları karşılayabilecek finansal im-
           harmanlanmış döneriyle alışılagelmiş döner mar-  kanlara şahsen sahip olmasını beklemektedir. SR Dö-
           kalarından farklı bir deneyim sunmaktadır” diyen   ner, bu nitelikleri taşıyan yatırımcılara karlı bir ticaretin
           Selçuk Yılmaz, dönerin yanında yine ev yapımı ham-  kapılarını açmaktadır.”
           burger, sandviç ve çıtır atıştırmalık seçenekleriyle   Franchisee’lere sunulan destekler: Selçuk Yılmaz,
           de yalnızca bir döner markası olmaktan sıyrılarak   yatırım yapılacak şehirdeki en doğru noktanın tespit
           geleneksel lezzetleri, fast food kültürüyle ele alarak   edilmesi, açılacak şubenin belirlenmesi, kiralanması
           lezzet severlerle buluşturduklarını dile getirdi.   veya satın alınması gibi işlemlerin, SR Döner’in Franc-
                                                           hise ve Operasyon Ekibi tarafından planlandığını aktar-
             Girişimcileri destekleyen yepyeni proje       dı: “Yatırımcıyı bayi olmaktan ziyade ailenin bir parçası
             Selçuk Yılmaz, sektörde ilklere imza atan bir fast   ve markanın ortağı olarak gören SR Döner, girişimci-
           food markası olarak güçlü kurumsal yapısıyla da yatı-  lere karlı bir yatırım sunmaktadır.  Profesyonel olarak
           rımcıların ilgisini çeken SR Döner’in hedeflerini ise şöy-  siparişler için çağrı merkeziyle çalışılması da telefon
           le açıkladı: “SR ailesi olarak kurulduğumuz günden bu-  trafiğini ortadan kaldırarak bayinin yalnızca operas-
           güne kadar tüm hedeflerimizi gerçekleştirdik. 2021’de   yonla ve müşteri memnuniyetiyle ilgilenmesini sağlar.
           yüzde 40 büyüyen markamızın, 2022’de büyüme hede-  Ayrıca üretim merkezimiz de kendi bünyemizde bulun-
           fini yüzde 50 olarak belirledik. SR Döner’in 2022’de çok   duğu için yatırımcılarımıza kaliteli, güvenilir ve karlı bir
           ses getirecek yepyeni bir projesi bulunuyor. 2023’te he-  ticari ortam sunmuş oluyoruz. Tüm bu nedenlerden
           defimiz ise SR markasını farklı ülkelerde yaygınlaştır-  dolayı da yatırımların geri dönüş süresi, bayilerimizin   Advertorial
           mak olacak. Girişimcileri destekleyen projemiz; doğru   beklentilerini karşılamaktadır.”

           106 KobiEfor .DVÜP
   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111