Page 93 - KobiEfor_Temmuz_2020
P. 93
GIDA/TUR‹ZM
Avflar’dan fiekersiz Gazoz ‹lham rotas›; Escape
Avflar Maden Suyu, flekersiz gazozu ile formuna Beach & Lounge
dikkat eden veya sa¤l›k aç›s›ndan flekerli ürünler
tüketmeyenlerin tercihi oluyor. Rahat içimi ve kla- Gündo¤an koyunda, denize s›f›r konumu, özel is-
sik tad›yla tercih edi- keleleri, mavinin tüm tonlar›n› görebilece¤iniz ter-
len Avflar fiekersiz Ga- temiz deniziyle Cape Bodrum Beach Resort’un ken-
zoz, günün her saati disine ait plaj› Escape
keyifle içilebiliyor. Beach & Lounge, ken-
Birbirinden lezzetli dinizi bir film karesin-
gazoz ve meyve aro- de hissedece¤iniz de-
mal› maden suyu çe- koru, kadrosu ve hiz-
flitleriyle Avflar Do¤al metiyle yenilendi. Gas-
Maden Suyu, flekersiz gazozu ile yaz s›caklar›nda tronomi, konaklama,
ideal içecek seçeneklerden biri. müzik ve miksoloji alanlar›nda bir referans olarak
kabul edilen plaj, gündüzden geceye aç›k hava ya-
Restoran lezzetleri Banvit’le flam konseptiyle ayr›cal›kl› hizmet sa¤l›yor.
sofran›zda GreenSpa, Niflantafl›’nda Nish
Usta fleflerin özel tarifle- Palas ‹stanbul’da
riyle haz›rlanan, restoran de-
neyimini evinize getiren Ban- Niflantafl›’n›n tarihi palas›
vit’in hemen piflirilmeye haz›r Hyatt Otel zinciri UnboundCol-
yeni Lezzet Serisi; Ac›l› Fajita, lection’›n Türkiye’deki ilk oteli
Kekikli Tavuk Sote, Köri Sos- olma özelli¤ine sahip Nish Pa-
lu Tavuk ve 7 Baharatl› Baget las ‹stanbul, Abdi ‹pekçi Cadde-
sat›fla ç›kt›. Banvit’in yeni si’nde dünyan›n her ye-
Lezzet Serisi, tavuk rinden gelen misafirlerini
etini do¤rama, sosla- a¤›rl›yor. Metropol haya-
ma ve bekleme için t›n›n yo¤un temposundan
gereken zaman kayb›- uzaklaflmak isteyenler
n›n önüne geçiyor. için bu özel konseptli me-
kanda yer alan GreenS-
pa, yeni adresinde üyelerine “fiehrin içinde flehir-
‘Dar›’s› sa¤l›kl› yaflam den uzak” mottosu ile hizmet vermeye bafllad›.
tutkunlar›n›n bafl›na
Duru Bulgur, besin yönünden zengin yeni ürü- ‹talyan mutfa¤›n›n rafine
nü Duru Lival Dar› ile hem Türkiye’de yaflayan yorumu Assaggio’da
Ruslar’a müjde veriyor, hem de sa¤l›kl› beslen-
mek isteyenlere lezzetli bir seçenek daha sunu- Mandarin Oriental, Bodrum’un büyüleyici atmos-
yor. Rusya’da refah›n bir simgesi olarak görülen ferini ‹talyan mutfa¤›n›n eflsiz lezzetleriyle birleflti-
dar› lapas›, günlük yemeklerin yan› s›ra kutlama ren Assaggio, bu sezon yenilenen mönüsü ve sür-
sofralar›nda da tercih ediliyor. 6 bin y›ll›k geçmi- prizleriyle unutulmaz bir gastronomi deneyimi su-
fliyle dar›, tatl›, salata, lapa ve çorbalarda kullan›- nuyor. ‹talyan flef Fabio De Paolis’in tecrübelerini
lan bir tohum. Yüksek oranda protein, lif, mag- yans›tt›¤› yeni ve zengin mönüsü ile Assaggio, hem
nezyum ve demir içeriyor. otel konuklar›n› hem de d›flar›dan gelen misafirleri
Türkiye’de benzerine az rastlanan bir ‹talyan mutfa-
¤› deneyimiyle bafltan ç›karma konusunda iddial›.
Temmuz 2019 KobiEfor 93