Page 93 - KobiEfor_Temmuz_2020
P. 93

GIDA/TUR‹ZM



          Avflar’dan fiekersiz Gazoz                        ‹lham rotas›; Escape

            Avflar Maden Suyu, flekersiz gazozu ile formuna  Beach & Lounge
          dikkat eden veya sa¤l›k aç›s›ndan flekerli ürünler
          tüketmeyenlerin tercihi oluyor. Rahat içimi ve kla-  Gündo¤an koyunda, denize s›f›r konumu, özel is-
                                  sik tad›yla tercih edi-  keleleri, mavinin tüm tonlar›n› görebilece¤iniz ter-
                                  len Avflar fiekersiz Ga-  temiz deniziyle Cape Bodrum Beach Resort’un ken-
                                  zoz, günün her saati    disine ait plaj› Escape
                                  keyifle içilebiliyor.   Beach & Lounge, ken-
                                    Birbirinden lezzetli  dinizi bir film karesin-
                                  gazoz ve meyve aro-     de hissedece¤iniz de-
                                  mal› maden suyu çe-     koru, kadrosu ve hiz-
                                  flitleriyle Avflar Do¤al  metiyle yenilendi. Gas-
          Maden Suyu, flekersiz gazozu ile yaz s›caklar›nda  tronomi, konaklama,
          ideal içecek seçeneklerden biri.                müzik ve miksoloji alanlar›nda bir referans olarak
                                                          kabul edilen plaj, gündüzden geceye aç›k hava ya-
          Restoran lezzetleri Banvit’le                   flam konseptiyle ayr›cal›kl› hizmet sa¤l›yor.
          sofran›zda                                      GreenSpa, Niflantafl›’nda Nish

            Usta fleflerin özel tarifle-                   Palas ‹stanbul’da
          riyle haz›rlanan, restoran de-
          neyimini evinize getiren Ban-                      Niflantafl›’n›n tarihi palas›
          vit’in hemen piflirilmeye haz›r                  Hyatt Otel zinciri UnboundCol-
          yeni Lezzet Serisi; Ac›l› Fajita,               lection’›n Türkiye’deki ilk oteli
          Kekikli Tavuk Sote, Köri Sos-                   olma özelli¤ine sahip Nish Pa-
          lu Tavuk ve 7 Baharatl› Baget                   las ‹stanbul, Abdi ‹pekçi Cadde-
          sat›fla ç›kt›. Banvit’in yeni                    si’nde dünyan›n her ye-
          Lezzet Serisi, tavuk                            rinden gelen misafirlerini
          etini do¤rama, sosla-                           a¤›rl›yor. Metropol haya-
          ma ve bekleme için                              t›n›n yo¤un temposundan
          gereken zaman kayb›-                            uzaklaflmak isteyenler
          n›n önüne geçiyor.                              için bu özel konseptli me-
                                                          kanda yer alan GreenS-
                                                          pa, yeni adresinde üyelerine “fiehrin içinde flehir-
          ‘Dar›’s› sa¤l›kl› yaflam                         den uzak” mottosu ile hizmet vermeye bafllad›.
          tutkunlar›n›n bafl›na

            Duru Bulgur, besin yönünden zengin yeni ürü-  ‹talyan mutfa¤›n›n rafine
          nü Duru Lival Dar› ile hem Türkiye’de yaflayan   yorumu Assaggio’da
          Ruslar’a müjde veriyor, hem de sa¤l›kl› beslen-
          mek isteyenlere lezzetli bir seçenek daha sunu-    Mandarin Oriental, Bodrum’un büyüleyici atmos-
          yor. Rusya’da refah›n bir simgesi olarak görülen  ferini ‹talyan mutfa¤›n›n eflsiz lezzetleriyle birleflti-
          dar› lapas›, günlük yemeklerin yan› s›ra kutlama  ren Assaggio, bu sezon yenilenen mönüsü ve sür-
          sofralar›nda da tercih ediliyor. 6 bin y›ll›k geçmi-  prizleriyle unutulmaz bir gastronomi deneyimi su-
          fliyle dar›, tatl›, salata, lapa ve çorbalarda kullan›-  nuyor. ‹talyan flef Fabio De Paolis’in tecrübelerini
          lan bir tohum. Yüksek oranda protein, lif, mag-  yans›tt›¤› yeni ve zengin mönüsü ile Assaggio, hem
          nezyum ve demir içeriyor.                       otel konuklar›n› hem de d›flar›dan gelen misafirleri
                                                          Türkiye’de benzerine az rastlanan bir ‹talyan mutfa-
                                                          ¤› deneyimiyle bafltan ç›karma konusunda iddial›.











                                                                                   Temmuz 2019 KobiEfor 93
   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98