Page 132 - KobiEfor_Ocak_2016
P. 132
GIDA/TUR‹ZM
Narven Termal Sa¤l›k Kasabas›,
y›lda 400 bin kifliyi a¤›rlayacak
Bo¤az’›n ezberbozan lezzet
Bolu’da, 250 milyon dolara mal olacak Türki-
elçisi; Yelken Restaurant ye’nin ilk termal sa¤l›k kasabas› kuruluyor. Narven
Termal Sa¤l›k Kasabas› 450 bin metrekare alan›yla
Yeniköy’de, fl›k dekorasyonu ve leziz Akdeniz mut-
Bolu’nun ikinci büyük yerleflim alan› olmaya haz›r-
fa¤›yla Yelken Restaurant, usta fleflerin haz›rlad›¤›
lan›yor. Türkiye turizmine katk› sa¤layacak olan
yenilikçi lezzetler, farkl› tatlar›n eklendi¤i yeni me-
Narven, ayn› zamanda Bolu halk›n›n da yeni istih-
nüsüyle çok iddial›. Dalyan’dan mavi yengeç, Antak-
dam alan› olacak. 7200 yatak kapasiteli kasaba, his-
ya’dan k›rma zeytin, Tarsus’tan helva, Samsun’dan
seli gayrimenkul sistemiyle Ocak 2016’dan itibaren
hamsi, Adana Karatafl’tan bal›k yumurtas›, Trak-
misafirlerini a¤›rlayacak.
ya’dan turflu lezzetler Yelken’in vazgeçilmezleri ara-
s›nda.
“Dengelenme” zaman›!
Tarih kokan köfteci: Grand Hyatt ‹stan-
Özcanlar Köfte bul, yeni y›l›n ilk gün-
lerini yenilenerek ge-
Özcanlar Köfte, yarat›c›s› oldu- çirmek isteyenleri,
¤u meflhur Tekirda¤ Köftesi’nin masözlerin flifal› el-
tarihi reçetesinin 62. y›l›n› kutlu- lerinde hafiflemeye
yor. Trakya eti, Tekirda¤ usülü ve özel ya¤larla uy-
haz›rl›k ve usta ifli ›zgara. Kendi gulanan “Dengeleme
çiftli¤ini kuran Özcanlar Köfte, Masaj›”n› deneyimlemeye davet ediyor. Otel bünye-
Trakya’n›n otlaklar›nda, aç›k ha- sindeki Gaia Spa, yeni y›lda huzurlu günler geçir-
vada beslenen hayvanlar›n etleri- mek için bir bafllang›ç oluyor. Masaj Ocak ay›na özel
ni kullanarak köfte haz›rl›yor. yüzde 15 indirimli.
Godiva’dan ‘deniz tuzlu Ankara’da ilk
bitter çikolata’ Hilton Garden Inn Oteli
Godiva 2016 Yeni Y›l Koleksiyonu’nun y›ld›z› “deniz Hilton Worldwide’›n
tuzlu bitter çikolata” lezzet tutkunlar›n› bekliyor. (NYSE: HLT) ödüllü otel
Swarovski tafll› süslemeli özel tasar›m hediye kutu- markas› Hilton Garden
lar› ve yeni lezzetleriyle koleksiyon, tüm Godiva ma- Inn, Ankara’da, Hilton
¤azalar› ve www.godivatr.com online ma¤azas›nda. Garden Inn Ankara Gi-
Godiva çikolata fleflerinin trüf ve pralinleriyle ta- mat’›n aç›l›fl›n› gerçek-
mamlanan Koleksiyon, bu y›l, ‘Sütlü Bademli’ ve ‘De- lefltirdi.176 odal› tesis,
niz Tuzlu Bitter Carres’ lezzetleriyle çikolata sever- markan›n Ankara’daki
lere sofistike tatlar sunuyor. ilk yat›r›m› olmas›n›n yan›s›ra bölgede faaliyet gös-
teren ilk uluslararas› otel zinciri olma özelli¤ini tafl›-
yor. Hilton Garden Inn Ankara Gimat Genel Müdürü
Levent Özaygen, ifl seyahatleri için oteli seçen ko-
nuklar›n kentin sanayi bölgesine kolay ulafl›m rahat-
l›¤› yaflad›klar›n›n alt›n› çiziyor.
132 KobiEfor Ocak 2016