Page 155 - KobiEfor_Haziran_2013
P. 155
GIDA/TUR‹ZM
Caffè Nero
Nane severler, çi-
lek tutkunlar› ve li-
monatada klasikten
vazgeçmeyenler bu Palmalife Bodrum
yaz Caffè Nero’da se- Resort & Spa
rinlik molas› için bu-
luflacak. Bu üç çeflit Bodrum Yal›kavak'›n en güzel koylar›ndan biri
aras›nda yer alan olan Gökçebel Mevkii'nde konumlanan Palmalife
Klasik Limonata, tap- Bodrum Resort & Spa, 250 metre uzunlu¤undaki
taze limonlarla haz›r- özel beyaz kum plaj› ve bulundu¤u koyla bütün-
lanarak klasi¤in t›ls›- leflen yemyeflil do¤as› ile konuklar›n› ça¤›r›yor.
m›ndan vazgeçemeyenler için sunuluyor. Nane Moji- Palmalife Bodrum Resort & Spa, aç›k ve kapa-
to ise ilk tercihi ferahl›k olanlar›n dama¤›n› nane ve l› alanlar›nda yer alan, havuz ve deniz manzara-
limonun k›flk›rt›c› birlikteli¤iyle tatland›r›yor. Çilek s›na sahip ana restoran›nda güne sa¤l›kl› bir bafl-
Nane de, mis gibi mevsim çileklerinin kokusuyla li- lang›ç yapman›z için yöresel ve organik kahvalt›-
monata deneyimini s›ra d›fl› bir tatla yaflamak iste- l›klarla donat›lm›fl aç›k büfe leziz bir kahvalt› me-
yenleri bekliyor. Buna da “Yaz rüyas›!” deniyor. nüsü sunuyor.
Baydöner
Dünya çap›nda Türk
markalar› yaratmak ama-
c›yla kurulan Turquality
program›, Baydöner’in “‹s-
kender Döneri” dünyaya DoubleTree By Hilton Kufladas›
tan›tma hedefine destek
verdi. Turquality’nin gas- Kufladas› Marina’ya bakan eflsiz manzara.
tronomi sektöründe des- Standartlar›n ötesinde konfor. Lüks ve uluslara-
tekledi¤i ilk marka olan ras› bir hizmet kalitesi... DoubleTree By Hilton
Baydöner, son yat›r›m›n›, Kufladas›, tarihi yap›s›n› koruyarak lüks suit
yeniden yap›lanma sürecinde Türk ifl adamlar›n›n odalara dönüfltürdü¤ü tafl tabakhane yap›lar›yla
milyarlarca dolarl›k yat›r›m yapt›¤›, Ortado¤u’nun müflterilerine geçmifl ve bugünü bir arada sunu-
parlayan y›ld›z› Erbil’de gerçeklefltirdi. Baydöner, Er- yor. Konferans ve gezi turizminin konuklar› da
bil’deki 2’inci restoran›n› açmakla Ortado¤u’yu gös- arad›¤› lüks ve konforu DoubleTree By Hilton Ku-
teriflli ve fl›k restoran konseptiyle tan›flt›rd›. Baydö- fladas›’nda buluyor.
ner Yönetim Kurulu Baflkan› Levent Y›lmaz; “Baydö-
ner olarak dünya markas› olma yolunday›z” dedi.
Divan Bodrum kendini haz›rlad›
Divan Pub ve Brasserieler’de Divan Bodrum, Göltürkbükü koyundaki eflsiz
konumu, masmavi sahili, konuklar›na yaflatt›¤› bu-
enginar... tik otel fl›kl›¤›, konforu ve ‹talyan Executive fief Gi-
ancarlo Gottardo’nun benzersiz lezzetleriyle sezo-
Divan Pub ve Brasserieler’de, “Enginar Günleri” na haz›r. Otelin iskelesi yenilendi. Konforlu oturma
bafllad›. Sunulan menüde, salata ve yemekleri gurme gruplar›yla çevrili havuzun tad› perçinlendi. Konuk-
lezzetlere dönüfltüren enginarla yap›lm›fl benzersiz tat- lara gün boyu hafif ve serinletici içecekler ikram›
lar bulunuyor. “Enginar Günleri” menüsünün bafllan- programland›. Divan Pastanelerinin eflsiz lezzetleri
g›çlar bölümünde; F›r›nlanm›fl Enginar Çorbas›, Zeytin- eflli¤inde befl çay› keyfi düflünüldü. Spa’da, dinlen-
ya¤l› Enginar, Enginar Dolmas› ve kuflkonmaz, kabak, mek ve kendini yenilemek isteyen konuklara çeflit-
salatal›k, ceviz sos ile servis edilen Enginarl› Burrata li masaj ve aromaterapi seçenekleri planland›.
Peyniri yer al›yor. Ana Yemekler bölümün-
de ise; Taze Domates Soslu En-
ginarl› Penne, Enginar Üze-
rinde Izgara Levrek, Engi-
nar Göbe¤inde Kuzu ‹n-
cik ve Ekflili Enginarl› Pi-
liçli Güveç sunuluyor.
Haziran 2013 KobiEfor 155