Page 155 - KobiEfor_Haziran_2013
P. 155

GIDA/TUR‹ZM



           Caffè Nero

              Nane severler, çi-
            lek tutkunlar› ve li-
            monatada klasikten
            vazgeçmeyenler bu                                 Palmalife Bodrum
            yaz Caffè Nero’da se-                             Resort & Spa
            rinlik molas› için bu-
            luflacak. Bu üç çeflit                                Bodrum Yal›kavak'›n en güzel koylar›ndan biri
            aras›nda yer alan                                 olan Gökçebel Mevkii'nde konumlanan Palmalife
            Klasik Limonata, tap-                             Bodrum Resort & Spa, 250 metre uzunlu¤undaki
            taze limonlarla haz›r-                            özel beyaz kum plaj› ve bulundu¤u koyla bütün-
            lanarak klasi¤in t›ls›-                           leflen yemyeflil do¤as› ile konuklar›n› ça¤›r›yor.
            m›ndan vazgeçemeyenler için sunuluyor. Nane Moji-   Palmalife Bodrum Resort & Spa, aç›k ve kapa-
            to ise ilk tercihi ferahl›k olanlar›n dama¤›n› nane ve  l› alanlar›nda yer alan, havuz ve deniz manzara-
            limonun k›flk›rt›c› birlikteli¤iyle tatland›r›yor. Çilek  s›na sahip ana restoran›nda güne sa¤l›kl› bir bafl-
            Nane de, mis gibi mevsim çileklerinin kokusuyla li-  lang›ç yapman›z için yöresel ve organik kahvalt›-
            monata deneyimini s›ra d›fl› bir tatla yaflamak iste-  l›klarla donat›lm›fl aç›k büfe leziz bir kahvalt› me-
            yenleri bekliyor. Buna da “Yaz rüyas›!” deniyor.  nüsü sunuyor.


            Baydöner

                                   Dünya çap›nda Türk
                                 markalar› yaratmak ama-
                                 c›yla kurulan Turquality
                                 program›, Baydöner’in “‹s-
                                 kender Döneri” dünyaya       DoubleTree By Hilton Kufladas›
                                 tan›tma hedefine destek
                                 verdi. Turquality’nin gas-     Kufladas› Marina’ya bakan eflsiz manzara.
                                 tronomi sektöründe des-      Standartlar›n ötesinde konfor. Lüks  ve uluslara-
                                 tekledi¤i ilk marka olan     ras› bir hizmet kalitesi... DoubleTree By Hilton
                                 Baydöner, son yat›r›m›n›,    Kufladas›, tarihi yap›s›n› koruyarak  lüks suit
            yeniden yap›lanma sürecinde Türk ifl adamlar›n›n   odalara dönüfltürdü¤ü tafl tabakhane yap›lar›yla
            milyarlarca dolarl›k yat›r›m yapt›¤›, Ortado¤u’nun  müflterilerine geçmifl ve bugünü bir arada sunu-
            parlayan y›ld›z› Erbil’de gerçeklefltirdi. Baydöner, Er-  yor. Konferans ve gezi turizminin konuklar› da
            bil’deki 2’inci restoran›n› açmakla Ortado¤u’yu gös-  arad›¤› lüks ve konforu DoubleTree By Hilton Ku-
            teriflli ve fl›k restoran konseptiyle tan›flt›rd›. Baydö-  fladas›’nda buluyor.
            ner Yönetim Kurulu Baflkan› Levent Y›lmaz; “Baydö-
            ner olarak dünya markas› olma yolunday›z” dedi.
                                                              Divan Bodrum kendini haz›rlad›

           Divan Pub ve Brasserieler’de                         Divan Bodrum, Göltürkbükü koyundaki eflsiz
                                                              konumu, masmavi sahili, konuklar›na yaflatt›¤› bu-
           enginar...                                         tik otel fl›kl›¤›, konforu ve ‹talyan Executive fief Gi-
                                                              ancarlo Gottardo’nun benzersiz lezzetleriyle sezo-
              Divan Pub ve Brasserieler’de, “Enginar Günleri”  na haz›r. Otelin iskelesi yenilendi. Konforlu oturma
            bafllad›. Sunulan menüde, salata ve yemekleri gurme  gruplar›yla çevrili havuzun tad› perçinlendi. Konuk-
            lezzetlere dönüfltüren enginarla yap›lm›fl benzersiz tat-  lara gün boyu hafif ve serinletici içecekler ikram›
            lar bulunuyor. “Enginar Günleri” menüsünün bafllan-  programland›. Divan Pastanelerinin eflsiz lezzetleri
            g›çlar bölümünde; F›r›nlanm›fl Enginar Çorbas›, Zeytin-  eflli¤inde befl çay› keyfi düflünüldü. Spa’da, dinlen-
            ya¤l› Enginar, Enginar Dolmas› ve kuflkonmaz, kabak,  mek ve kendini yenilemek isteyen konuklara çeflit-
            salatal›k, ceviz sos ile servis edilen Enginarl› Burrata  li masaj ve aromaterapi seçenekleri planland›.
                     Peyniri yer al›yor. Ana Yemekler bölümün-
                              de ise; Taze Domates Soslu En-
                                  ginarl› Penne, Enginar Üze-
                                   rinde Izgara Levrek, Engi-
                                    nar Göbe¤inde Kuzu ‹n-
                                    cik ve Ekflili Enginarl› Pi-
                                   liçli Güveç sunuluyor.
                                                                                     Haziran 2013 KobiEfor 155
   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160