Page 126 - KobiEfor Mart 2022
P. 126
*,'$ 785à=0
Bob’s Cafe, Ankara’da
Raffles İstanbul’da gastronomik
Happy Moon’s Grup, en yeni şubesini Bob’s Cafe ile pop-up-up deneyimi
Ankara’da açtı. Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu
Raffles İstanbul, gastro-
Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Dünya mutfağından sokak
nomi dünyasına kazandır-
lezzetlerine kadar çok sayı-
dığı yeni yaklaşımlarla, hint
da farklı seçeneği aynı çatı
mutfağının özgün lezzetlerini
altında Bob’s Cafe’de birleş- misafirlerine sunmaya ha-
tiriyoruz” dedi.
zırlanıyor. 8-20 Mart’ta, Fair-
Alkolsüz kokteylden li-
mont Jaipur’dan Istanbul’a
monataya, milkshake se-
gelen şefler ‘Kundan Negi’ ve
çeneklerinden farklı kahve
‘Robin Verma’, Raffles Istan-
çeşitlerine kadar çok sayıda bul’daki Rocca Restaurant’ın
içeceğin yer aldığı menüde;
mutfağını devralıyor ve Hint
‘Bob’s Pizza’, ‘Bob’s Burger’
mutfağının özgün lezzetlerini sunuyor.
ile ‘Cajun Chicken Salad’,
Hindistan’a özgü lezzetleri, çok sayıda renkli
‘Burritos Ragu’ gibi lezzet-
baharat ve benzersiz içerik şekillendiriyor.
lerin de aralarında bulundu-
ğu yüze yakın lezzet konukların beğenisine sunuluyor.
Dünyaca ünlü Le Petit Chef,
Accor, Nefais Restaurant’ın İstanbul’da
Gaziantep şubesini açtı Dünyaca ünlü, nam-ı
diğer dünyanın en mi-
Accor, ’Keşif Mutfağı ‘mottosu ile Türkiye coğraf-
nik, bir o kadar da tatlı
yasının zengin mutfağını taçlandıran Nefais Resta-
animasyon şefi Le Pe-
urant Gaziantep şubesini, Novotel Gaziantep’teki
tit Chef, masaya yan-
lokasyonu ile tüm misafirlerine açtı.
sıyan video mapping
Bir Novotel markası olan ‘’Nefais’’, Türkiye coğraf-
mutfak hikayeleri, ar-
yasını oluşturan 7 bölgenin zengin mutfağını ve lezzet-
dından her biri tabağa
lerini bir araya getiriyor.
dönüşen lezzetleri ile
‘Nefais Restaurant’, toprakla başlayan yemeğin yol- Prag, Zürih, Berlin, Singapur
culuğunu ateş ile buluştur- gibi metropollerden sonra
mak için farklı pişirme yön- Sheraton Istanbul City Cen-
temleri kullanılırken yemek ter ile artık İstanbul’da da
kültürümüzü yerel gelenek olduğunun müjdesini veriyor.
ve göreneklerle harmanladı. Tüm dünyada, hayal gü-
cünün ötesinde benzersiz bir gastronomi deneyimi
olarak tanınan Le Petit Chef, 7’den 70’e unutulmaz
Nobu İstanbul’dan anlar yaşatıyor.
ikonik pazar brunch’ları
Şehirden uzaklaşmadan
The Ritz-Carlton, İstanbul’da kapılarını açan Nobu
İstanbul geleneksel pazar brunch’larının yeni adresi tatil keyfi
olarak misafirlerini ağırlamaya başladı. Hilton Istanbul Maslak, sizi İstanbul’un merkezin-
Klasik Japon lezzetlere modern dokunuşuyla ra- de konaklayarak ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirip
fine bir gastronomi deneyimine dönüşen Nobu İs- kendinizi şımartacak farklı bir deneyime davet ediyor.
tanbul, 12.00-16.00 saatleri arasında geniş brunch En yeni tatil konsepti
menüsünü canlı müzik staycation ile şehirden
performansı eşliğinde uzaklaşmadan konfor-
keşfetmeye davet edi- lu, huzurlu ve lezzetli
yor. Açık büfe olarak bir tatil imkânı sunan
servis edilen brunch’ta otel, misafirlerini böl-
dört farklı istasyon so- genin en iyi sağlık kulü-
fistike tatları bir araya bü Ocean Club’ta yenilenmeye ve Zaxi Restaurant’ta
getiriyor. lezzetli bir molaya bekliyor.
126 KobiEfor Mart 2022