Page 118 - KobiEfor Eylül 2021
P. 118

*,'$ 785à=0



             GODIVA Cafe menülerinde                           Akana Cennet Koyu
           yeni tatlar                                       Bodrum’da kapılarını açtı

             GODIVA’nın cafeleri,
                                                               Akana Cennet Koyu, Bodrum’un en özel koyların-
           menüsüne eklediği yeni
                                                             dan biri olan Cennet Koyu’nda Çağdaş Holding yatı-
           lezzetler ve içeceklerle
                                                             rımcılığında kapılarını açtı.
           misafirlerini ağırlama-                              Otelin mimari projesi CDW (Contemporary Design
           ya devam ediyor.                                  Works) tarafından tasarlanırken, 7000 m ’lik alanda
                                                                                              2
             GODIVA Cafe’lerde-
                                                             konumlandırılan otelde 23 oda ve 2 suit bulunuyor.
           ki yeni tatlar arasında
                                                               Akana Cennet Koyu, misafirlerin hayatın tüm
           dikkat çekenler; don-
                                                             renklerini seyrederken kendilerini dinleyebilmek ve
           durmanın   espressoy-                             duyabilmek; daha dingin bir an yakalayabilmek ve
           la buluştuğu Affogato,                            yenilenmek için aradıkları her şeyi bulacakları bir
           özenle hazırlanmış dol-
                                                             ‘içe dönme oteli’ olarak tasarlandı.
           gusu ve sosuyla iştah
           kabartan Fıstıklı Krep, Gold karamelli çikolatayla
           hazırlanan Pankek ve yazın serinleten içeceklerin-
           den frozen ve soğuk demlenmiş kahveler…
            Ekici’den sofralara yepyeni lezzet:                Marriott Hotels’in yeni oteli
            Ekici Mavi Küflü Peynir                           İzmir Marriott açıldı

             60 yılı aşkın süredir Türk tüketicisinin damak tadına
                                                               Marriott Hotels, en
                               uygun peynirler üreten Ekici,
                                                             yeni otelini İzmir’de
                               ‘Speciality’ serisinden Mavi   açtı.
                               Küflü Peynir’i satışa sundu.     Denize sıfır konum-
                                  Türkiye’de ilk olarak Ekici   da, Alsancak ve tarihi
                               tarafından üretilen, aromatik   Kemeraltı’na  yürüme
                               lezzetiyle Ekici Mavi Küflü    mesafesinde yer alan
           Peynir, içerdiği kalsiyum, vitamin ve minerallerle in-  İzmir Marriott Otelde İzmir Körfezi’ne bakan özel
           san vücuduna sayısız fayda sağlıyor.              bir terasın yanı sıra 80 m ’lik bir Kral Dairesi yer
                                                                                   2
             Yüzde yüz inek sütünden                         alıyor.
           dinlendirilerek yapılan Ekici                       Deniz ve panoramik şehir manzarası sunan 7’si
           Mavi Küflü Peynir, mavi küf                        süit, 149 odası bulunan otelin, ailelerin ve arkadaş
           damarları ve özel kremam-                         gruplarının konaklamaları esnasında kendilerine
           sı dokusuyla ağızda kalıcı ve                     ait özel bir alan oluşturmalarına imkân sağlayan
           unutulmaz bir tat bırakıyor.                      birbiri ile bağlantılı odaları ve junior süitleri de bu-
                                                             lunuyor.
             Polonez’den sucukseverlere
           özel lezzetler                                      Accor Otel Grubu’ndan yeni
                                                             yatırımlar
             Polonez, özenle seçilmiş dana
           etinden ürettiği, zengin besin de-                  Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel
           ğeri ve eşsiz aromaya sahip su-                   Grubu, Türkiye’deki güçlü yatırımlarına yenilerini
           cuklarıyla her damak zevkine hitap                ekledi.
           eden çeşitlilik sunuyor.                                                  Türkiye’de ve dünya-
             Kaliteli dana etleriyle özel ba-                                      da organik büyümesini
           haratları biraraya getirerek sucuk                                      devam ettiren Accor,
           lezzetini zirveye taşıyan Polonez’de                                    Mövenpick Hotel Trab-
           kangal sucuktan kasap sucuğa,                                           zon, Mövenpick Bursa
           parmak sucuk-                                                           Hotel &Thermal Spa,
           tan baton sucuğa                                                        Mercure Trabzon ve ibis
           kadar her damak                                   Styles İstanbul Merter otellerini hizmete soktu.
           zevkine ve terci-                                   Türkiye’de 13 markası bulunan Accor, Türki-
           he hitap eden çe-                                 ye’deki otel sayısını 57 otele yükseltti.
           şit mevcut.

           118 KobiEfor (\OÖO
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123