Page 118 - KobiEfor Eylül 2021
P. 118
*,'$ 785à=0
GODIVA Cafe menülerinde Akana Cennet Koyu
yeni tatlar Bodrum’da kapılarını açtı
GODIVA’nın cafeleri,
Akana Cennet Koyu, Bodrum’un en özel koyların-
menüsüne eklediği yeni
dan biri olan Cennet Koyu’nda Çağdaş Holding yatı-
lezzetler ve içeceklerle
rımcılığında kapılarını açtı.
misafirlerini ağırlama- Otelin mimari projesi CDW (Contemporary Design
ya devam ediyor. Works) tarafından tasarlanırken, 7000 m ’lik alanda
2
GODIVA Cafe’lerde-
konumlandırılan otelde 23 oda ve 2 suit bulunuyor.
ki yeni tatlar arasında
Akana Cennet Koyu, misafirlerin hayatın tüm
dikkat çekenler; don-
renklerini seyrederken kendilerini dinleyebilmek ve
durmanın espressoy- duyabilmek; daha dingin bir an yakalayabilmek ve
la buluştuğu Affogato, yenilenmek için aradıkları her şeyi bulacakları bir
özenle hazırlanmış dol-
‘içe dönme oteli’ olarak tasarlandı.
gusu ve sosuyla iştah
kabartan Fıstıklı Krep, Gold karamelli çikolatayla
hazırlanan Pankek ve yazın serinleten içeceklerin-
den frozen ve soğuk demlenmiş kahveler…
Ekici’den sofralara yepyeni lezzet: Marriott Hotels’in yeni oteli
Ekici Mavi Küflü Peynir İzmir Marriott açıldı
60 yılı aşkın süredir Türk tüketicisinin damak tadına
Marriott Hotels, en
uygun peynirler üreten Ekici,
yeni otelini İzmir’de
‘Speciality’ serisinden Mavi açtı.
Küflü Peynir’i satışa sundu. Denize sıfır konum-
Türkiye’de ilk olarak Ekici da, Alsancak ve tarihi
tarafından üretilen, aromatik Kemeraltı’na yürüme
lezzetiyle Ekici Mavi Küflü mesafesinde yer alan
Peynir, içerdiği kalsiyum, vitamin ve minerallerle in- İzmir Marriott Otelde İzmir Körfezi’ne bakan özel
san vücuduna sayısız fayda sağlıyor. bir terasın yanı sıra 80 m ’lik bir Kral Dairesi yer
2
Yüzde yüz inek sütünden alıyor.
dinlendirilerek yapılan Ekici Deniz ve panoramik şehir manzarası sunan 7’si
Mavi Küflü Peynir, mavi küf süit, 149 odası bulunan otelin, ailelerin ve arkadaş
damarları ve özel kremam- gruplarının konaklamaları esnasında kendilerine
sı dokusuyla ağızda kalıcı ve ait özel bir alan oluşturmalarına imkân sağlayan
unutulmaz bir tat bırakıyor. birbiri ile bağlantılı odaları ve junior süitleri de bu-
lunuyor.
Polonez’den sucukseverlere
özel lezzetler Accor Otel Grubu’ndan yeni
yatırımlar
Polonez, özenle seçilmiş dana
etinden ürettiği, zengin besin de- Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel
ğeri ve eşsiz aromaya sahip su- Grubu, Türkiye’deki güçlü yatırımlarına yenilerini
cuklarıyla her damak zevkine hitap ekledi.
eden çeşitlilik sunuyor. Türkiye’de ve dünya-
Kaliteli dana etleriyle özel ba- da organik büyümesini
haratları biraraya getirerek sucuk devam ettiren Accor,
lezzetini zirveye taşıyan Polonez’de Mövenpick Hotel Trab-
kangal sucuktan kasap sucuğa, zon, Mövenpick Bursa
parmak sucuk- Hotel &Thermal Spa,
tan baton sucuğa Mercure Trabzon ve ibis
kadar her damak Styles İstanbul Merter otellerini hizmete soktu.
zevkine ve terci- Türkiye’de 13 markası bulunan Accor, Türki-
he hitap eden çe- ye’deki otel sayısını 57 otele yükseltti.
şit mevcut.
118 KobiEfor (\OÖO