Page 102 - KobiEfor-Haziran-2021
P. 102

*,'$ 785à=0



            ‘Bizim Patates, Bizim Lay’s’                     Babanıza en güzel hediye

            Dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek şirketlerin-  sağlıklı bir yaşam
                               den PepsiCo’nun yiyecek
                               markaları arasında yer alan   Geleneksel ve modern
                               Lay’s, çok sevilen Oyuncu   tıbbın etkili uygulamalarını
                               Demet Evgar ile yeni bir rek-  ‘kişiye özel olarak sunan
                               lam filmine daha imza attı.   yoğun detoks programı,
                                                           sağlığı geliştirme ve yeni-
                                 “Bizim Patates, Bizim
                                                           leme programı, anti-aging,
                               Lay’s” reklam kampanyası
                                                           güzellik ve estetik prog-
                               Lay’s’in Türkiye’de yetiştiri-
                               len patateslerden üretildiğini   ramlarıyla wellness ve sağ-
                                                           lık hizmetleri sunan Vitalica
                               vurguluyor.
                                                           Wellness, kişiye özel Baba-
                                 Kampanya dönemi içeri-
                                                           lar günü paketi hazırladı.
                               sinde Lay’s’in yıldızı olacak
                                                             Vitalica Wellness, doğa ile içiçe ve denize ha-
         yepyeni bir lezzet de sevenlerini bekliyor. Lay’s Kaşar   kim konumuyla Le Meridien Bodrum Beach Re-
         Peyniri ve Izgara Soğanlı, tüm raflarda yerini alacak.
                                                           sort & Residences bünyesinde babaları ve sev-
                                                           diklerini ağırlıyor.
            Teksüt’ten yepyeni yöresel
         lezzet Antep peyniri                                Divan Bodrum’dan yenilikler
            Teksüt, yöresel lezzetlerine                     Ege’nin en güzel koylarından Göltürkbükü’nde-
         bir yenisini daha ekleyerek An-                   ki Divan Bodrum, konaklama deneyimini daha da
         tep Peyniri’ni satışa sundu.                      konforlu hale getirmek için, yalın ve  modern bir
             8 ayrı kategoride 40’tan faz-                 anlayışla odalardan restoranlara, ortak alanlardan
         la ürün ile sofralara özel tatlar                                    tenis kortlarına kadar tama-
         sunan Teksüt, yöresel peynirler                                      men yenilendi.
         kategorisine Mihaliç, Çeçil, Otlu                                       Restoran menülerini de
         peynirden sonra Antep Peynir’i-                                      Türk ve Dünya mutfaklarının
         ni ekledi.                                                           seçkin lezzetleriyle baştan
            Gaziantep  ve   yöresinde                                             sona yenileyen otel, yal-
         daha çok ilkbahar aylarında                                              nızca konaklayan mi-
         üretilen ve tuzsuz olarak satı-                                          safirlerinin değil, yolu
         lan peynir, alındıktan sonra salamura yapılarak yıl                      Bodrum’a düşen herke-
         boyunca tüketilir. Teksüt, Antep Peyniri’ni pişirme                      sin vazgeçilmez lezzet
         yöntemi için; tavada, ızgarada ve kaynamış suda ol-                      ve eğlence durakların-
         mak üzere üç seçenek öneriyor.                                           dan biri olmaya aday.


            Yazın neşesi Özsüt’te                            Çizgi dışı lezzet yolculuğu
            Özsüt, koruyucu katkı maddesi içermeyen birbirin-  Akdeniz’in en seçkin lezzetlerini, İstanbul’un bü-
                        den lezzetli tam 18 çeşit dondurma   yüleyici manzarasıyla yeniden tanımlayan BOAZ,
                        ve sorbeleri ile herkesi yaza neşeli bir   İstanbul’un gastronomi dünyası ve gece hayatına
                        başlangıç yapmaya davet ediyor.    çizgi dışı bir konsept kazandırmak için hazırlıklarını
                          Özsüt’ün dondurma ve sorbeleri,   tamamladı.
                        taze günlük çiftlik sütü ve kaliteli   Kuruçeşme sahil yolunda, sırtını leylaklar, ergu-
                        malzemelerle hazırlanıyor.         vanlar ve asırlık ağaçlarla dolu koruya, yüzünü ise
                          Özsüt menüsünde; süper vanilya-  İstanbul Boğazı’na çeviren BOAZ, kapılarını açarak,
                        lı, limonlu, kavunlu, vişneli, muzlu,   misafirlerini her detayın düşünüldüğü sağlıklı, kon-
                             sakızlı, krokanlı, balbademli,   forlu ve sıra dışı bir ortama davet edecek.
                             karamelli, naneli, antep fıs-
                             tıklı, üzümlü cevizli ve cookie
                             dondurma, karadutlu, çilekli ve
                             frambuazlı sorbe dikkat çeken
                             lezzetlerden...

         102 KobiEfor Haziran 2021
   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107