Page 150 - KobiEfor Kasım 2021
P. 150

*,'$ 785à=0



             GODIVA’dan 95. yıla özel kutlama                  Park Dedeman Adıyaman

             GODIVA, 95’inci yıl dönü-                         için imzalar atıldı
           mü kutlaması kapsamında
           İstanbul’da çikolata severlerle                     Dedeman Turizm Yönetimi ve Karahan Menzil Tu-
           bir araya geldi.                                  rizm arasında imzalanan sözleşmeyle misafirlerini
             Nostaljik pembe kamyo-                                           ağırlamaya başlayacak Park
           netiyle yola çıkan GODIVA’nın                                      Dedeman Adıyaman, şehrin tek
           lezzetli çikolata sunumlarına                                      uluslararası markalı oteli olma
           keyifli sürprizler eşlik etti.                                      özelliğine sahip olacak.
             95 yılın coşkusunu çikolata tutkunlarıyla paylaşmak                Dedeman Hotels & Resorts
           için İstanbul’da Yıldız Holding Çamlıca kampüsünden                International Yönetim Kurulu
                                                                              Başkanı Banu Dedeman, Park
                              başlayarak tura çıkan GODIVA,
                                                             Dedeman Kastamonu’nun ardından; Park Dedeman
                              ilk olarak İstanbul Bağdat Cad-
                                                             Adıyaman ile 2021’de ikinci yeni oteli açarak yıllık
                              desi Şaşkınbakkal’da, hemen
                                                             büyüme hedeflerine ulaştıklarını söyledi.
                              ardından İstinye Park AVM’de
                                                               Karahan Menzil Turizm
                              sürprizlerle dolu bir etkinliğe
                                                             Ticaret ve Yatırım A.Ş. Yöne-
                              imza attı.
                                                             tim Kurulu Başkanı Osman
                                                             Özdemir, Dedeman mar-
             Metro Türkiye’den                               kasının Adıyaman’a büyük
             yeni ekşi mayalı ekmek çeşitleri                değer katacağını kaydetti.
             Metro Chef markası altında yeni Ekşi Mayalı Kas-
           tamonu, Çavdar, Tam Buğday                          Doğa dostu hotel
           ve Siyez Ekmeklerini de satışa                      Giresun Kulakkaya yaylasında yeni konseptiyle
           sundu.                                            hizmet veren Zifin Hotel, kömür yerine kullandığı bi-
             Metro Chef markalı ekmek                        yokütle pelet enerji
           ürünlerini fiziksel, mikrobiyo-                    sistemiyle doğaya
           lojik ve kimyasal parametre-                      sahip çıkıyor. Sis-
           ler dâhil 30 farklı parametrede                   tem sayesinde ta-
           analiz ediyor ve sadece bu ana-                   rımsal atık, odun,
                         lizlerden geçen ürünlere raflarında   endüstriyel odun atığı ve ormansal atıkların işlenmesi
                         yer veriyor.                        suretiyle yakıt enerjisi elde edildi, bu şekilde ekonomik
                           Metro Türkiye Satın Almadan So-   tasarruf sağlanarak çevresel, insan sağlığına zararlı
                         rumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz    etkenler ortadan kaldırılmış oldu.
                                                               Zifin Hotel Müdürü Serkan Aygören, uygulama ile
                         Alkaç, Türk mutfak kültürünü koru-
                                                             Paris İklim Zirvesi ve Kyoto Protokolü’ne göre kabul
                   Deniz   mayı ve gelecek nesillere aktarmayı
                   Alkaç  amaçladıklarını söyledi.           edilebilir CO salınımı eşik değerlerinin altında yakıt
                                                             tüketimine kavuştuklarını belirtti.
             Zaxi Restaurant’ta                                Delta Hotels by Marriott
             palamut zamanı
                                                               İstanbul Levent açıldı
             Zaxi Restaurant’ta, kışın en sevilen lezzetlerin-
           den palamut balık günleri başlıyor.                 Delta Hotels by Marriott
             Zaxi dokunuşuyla 15 Kasım tarihine kadar devam   Istanbul Levent, iş, finans
           edecek olan özel ‘palamut balık menüsü’, misafirle-  ve eğlence bölgesinin kalbi
                                                             Levent’te misafirlerine kapı-
           rin tercihine göre palamut tava, ızgara ve buğulama
                                                             larını açtı. Otel, 232 konforlu
           seçenekleri ile öğle ve akşam servisinde yer alacak.
                                                             oda ve son teknolojiyle dona-
             Akdeniz yeşillikleri, haşlanmış kırmızı pancar,
                                                             tılmış 7 toplantı odasına sahip.
           domates, kırmızı turp, roka yaprakları, fırınlanmış
                                                               Delta Hotels by Marriott Global Marka Lideri Jen-
                                    taze baharatlı patates
                                                             nifer Connell, “Misafirlerimizin kusursuz bir dene-
                                    ve limon eşliğinde me-
                                                             yim arayan deneyimli gezginler olduğunu biliyoruz
                                    nünün yıldızı palamut
                                                             ve bu nedenle, konaklamaları sırasında ihtiyaç duy-
                                    balık ve ardından ka-
                                                             dukları temel gereksinimleri kusursuz şekilde sun-
                                    bak tatlısı misafirlerin
                                                             maya odaklanıyoruz” dedi.
                                    beğenisine sunuluyor.
           150 KobiEfor .DVÜP
   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155