Page 150 - KobiEfor Kasım 2021
P. 150
*,'$ 785à=0
GODIVA’dan 95. yıla özel kutlama Park Dedeman Adıyaman
GODIVA, 95’inci yıl dönü- için imzalar atıldı
mü kutlaması kapsamında
İstanbul’da çikolata severlerle Dedeman Turizm Yönetimi ve Karahan Menzil Tu-
bir araya geldi. rizm arasında imzalanan sözleşmeyle misafirlerini
Nostaljik pembe kamyo- ağırlamaya başlayacak Park
netiyle yola çıkan GODIVA’nın Dedeman Adıyaman, şehrin tek
lezzetli çikolata sunumlarına uluslararası markalı oteli olma
keyifli sürprizler eşlik etti. özelliğine sahip olacak.
95 yılın coşkusunu çikolata tutkunlarıyla paylaşmak Dedeman Hotels & Resorts
için İstanbul’da Yıldız Holding Çamlıca kampüsünden International Yönetim Kurulu
Başkanı Banu Dedeman, Park
başlayarak tura çıkan GODIVA,
Dedeman Kastamonu’nun ardından; Park Dedeman
ilk olarak İstanbul Bağdat Cad-
Adıyaman ile 2021’de ikinci yeni oteli açarak yıllık
desi Şaşkınbakkal’da, hemen
büyüme hedeflerine ulaştıklarını söyledi.
ardından İstinye Park AVM’de
Karahan Menzil Turizm
sürprizlerle dolu bir etkinliğe
Ticaret ve Yatırım A.Ş. Yöne-
imza attı.
tim Kurulu Başkanı Osman
Özdemir, Dedeman mar-
Metro Türkiye’den kasının Adıyaman’a büyük
yeni ekşi mayalı ekmek çeşitleri değer katacağını kaydetti.
Metro Chef markası altında yeni Ekşi Mayalı Kas-
tamonu, Çavdar, Tam Buğday Doğa dostu hotel
ve Siyez Ekmeklerini de satışa Giresun Kulakkaya yaylasında yeni konseptiyle
sundu. hizmet veren Zifin Hotel, kömür yerine kullandığı bi-
Metro Chef markalı ekmek yokütle pelet enerji
ürünlerini fiziksel, mikrobiyo- sistemiyle doğaya
lojik ve kimyasal parametre- sahip çıkıyor. Sis-
ler dâhil 30 farklı parametrede tem sayesinde ta-
analiz ediyor ve sadece bu ana- rımsal atık, odun,
lizlerden geçen ürünlere raflarında endüstriyel odun atığı ve ormansal atıkların işlenmesi
yer veriyor. suretiyle yakıt enerjisi elde edildi, bu şekilde ekonomik
Metro Türkiye Satın Almadan So- tasarruf sağlanarak çevresel, insan sağlığına zararlı
rumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz etkenler ortadan kaldırılmış oldu.
Zifin Hotel Müdürü Serkan Aygören, uygulama ile
Alkaç, Türk mutfak kültürünü koru-
Paris İklim Zirvesi ve Kyoto Protokolü’ne göre kabul
Deniz mayı ve gelecek nesillere aktarmayı
Alkaç amaçladıklarını söyledi. edilebilir CO salınımı eşik değerlerinin altında yakıt
tüketimine kavuştuklarını belirtti.
Zaxi Restaurant’ta Delta Hotels by Marriott
palamut zamanı
İstanbul Levent açıldı
Zaxi Restaurant’ta, kışın en sevilen lezzetlerin-
den palamut balık günleri başlıyor. Delta Hotels by Marriott
Zaxi dokunuşuyla 15 Kasım tarihine kadar devam Istanbul Levent, iş, finans
edecek olan özel ‘palamut balık menüsü’, misafirle- ve eğlence bölgesinin kalbi
Levent’te misafirlerine kapı-
rin tercihine göre palamut tava, ızgara ve buğulama
larını açtı. Otel, 232 konforlu
seçenekleri ile öğle ve akşam servisinde yer alacak.
oda ve son teknolojiyle dona-
Akdeniz yeşillikleri, haşlanmış kırmızı pancar,
tılmış 7 toplantı odasına sahip.
domates, kırmızı turp, roka yaprakları, fırınlanmış
Delta Hotels by Marriott Global Marka Lideri Jen-
taze baharatlı patates
nifer Connell, “Misafirlerimizin kusursuz bir dene-
ve limon eşliğinde me-
yim arayan deneyimli gezginler olduğunu biliyoruz
nünün yıldızı palamut
ve bu nedenle, konaklamaları sırasında ihtiyaç duy-
balık ve ardından ka-
dukları temel gereksinimleri kusursuz şekilde sun-
bak tatlısı misafirlerin
maya odaklanıyoruz” dedi.
beğenisine sunuluyor.
150 KobiEfor .DVÜP