Page 101 - KobiEfor Ekim 2020
P. 101

*,'$ 785à=0



         Muratbey Misto’ya ödül
                                                           Tarihi sarnıçta gastronomi
                                       Tüm dünyada ço-
                                     cukların bağışıklığı-
                                     nı güçlendirmek ve
                                     onlara peyniri sev-
                                     dirmek için üretilen
                                     şekil şekil peynir
                                     ‘Muratbey   Misto’,
                                     Türk peynircilik sek-
         törüne global ve prestijli bir başarı daha getirdi.   Adını Sarıyer’deki tarihi Kocataş ve Sait Paşa
            Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol,    Yalıları’nın bahçesindeki defne ağacından alan ve
         Fransa’da bağımsız uzmanlardan oluşan tüketi-     içerisinde Sait Paşa Konağı’nın tarihi sarnıcı da bu-
         ci ürünleri komitesince, SIAL İnovasyon Ödülleri   lunan Defne Restoran, menüsüyle lezzet tutkunla-
         2020’de, Muratbey Misto’nun başarılı inovasyon    rına günün her saatinde dünya turu vaat ediyor.
         ürünü (2020 SIAL İnovasyon Seçimi-SIAL Innovation   Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions İs-
         Selection 2020 ünvanı) seçildiğini anlattı.       tanbul bünyesindeki Defne, menüsünde Eat With
                                                           Six Senses felsefesiyle yerel ve sürdürülebilir
                                                           ürünlere yer veriyor.
         Sofralara yeni soslar
                                                           Divan Brasserie Beyoğlu yeniden
            TFI TAB Gıda Yatırımları’nın markası Amasya Et
         Ürünleri, ürün gamına eklediği yepyeni 5 farklı sos-
                                                             ‘Divan Demek Güven Demek’ anlayışıyla otel,
                         la raflarda yerini alıyor.
                                                           restoran, etkinlik alanları, pastane ve fırınlarında
                           ‘Et yemekleri sossuz olmaz’ di-  artırılmış hijyen ve güvenlik
                         yenlerin radarına giren Barbekü   kurallarını uygulayan Di-
                         Acı Sos, Cafe de Paris Sos, Chi-
                                                           van Grubu, tarihi yarımada
                         potle Acı Biberli Sos, Hardal Sos
                                                           manzarasına hakim ko-
                         ve Paprika Biber Sos her öğünü    numdaki Divan Brasserie
                                adeta lezzet şölenine dö-
                                                           Beyoğlu’nda   misafirlerini
                                nüştürüyor.
                                                           ağırlamaya başladı.
                                                             Sosyal mesafe kuralla-
                                                           rına göre oturma düzenleri
                                                           yeniden tasarlanan Divan
                                                           Brasserie Beyoğlu, Divan
                                                           şeflerinin usta lezzetlerine
         Yeni marka:                                       canlı jazz performansı eşlik
                                                           edecek.
         Migros Ev Lezzetleri
            Migros, bir ilki daha gerçekleş-               Bodrum’a iki yeni Hilton oteli
         tirdi; “Migros Ev Lezzetleri” mar-
                                                             Hilton, Doğan Grubu’na ait Bodrum’daki iki
         kasını kurdu. Migros müşterileri
                                                           otelin yönetimini DoubleTree by Hilton markasıy-
         bundan sonra Türk mutfağının en
                                                           la devraldı. Yapılan anlaşma sonrası yenilenme
         sevilen 22 yemeğini, hazır ev ye-
                                                           çalışmalarını tamamlayan DoubleTree by Hilton
         meği olarak dakikalar içerisinde
                                                           Bodrum Işıl Club ve DoubleTree by Hilton Bodrum
         sofralarına koyabilecek.
                                                           Marina Vista misafirlerini ağırlamaya başladı.
            Migros, sunduğu taze, kaliteli ve
                                                             Oteller, dünya genelindeki tüm Hilton otellerinde
         uygun fiyatlı ev yemekleri menüle-
                                                           uygulanmaya başlayan Hilton CleanStay programı
         riyle, yemek pişirmeye zamanı ol-
                                                           kapsamında, üst düzey hijyen önlemleri alındı.
         mayan, ancak sofralarına güvenilir
         gıda koymak isteyenlerin hayatını
         kolaylaştırmayı hedefliyor. Hızlıca
         ayaküstü veya ofiste yenilebilecek,
         hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan, 5 gün
         raf ömür olan  yemekler, üretimden sonra gaz ilave-
         siz olarak paketleniyor.
                                                                                     Ekim 2020 KobiEfor 101
   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106