Page 110 - KobiEfor_Mart_2018
P. 110

GIDA/TUR‹ZM















                                                           Komflu lezzetleri
                         Shake Shack’ten                   buzuki eflli¤inde Grand

                          “SmokeShack”                     Hyatt ‹stanbul’da
                             Dünyan›n en lezzetli hambur-    Grand Hyatt Istanbul, Library Bar’da Yunan ge-
                     gerini “yolüstü hamburgercisi” kon-   celerine evsahipli¤i yap›yor. Grand Hyatt Istanbul,
           septi ile Türkiye’ye getiren Shake Shack do¤al ve le-  Buzuki Serkan’›n Türk ve Yunan müziklerinden
          ziz tadlar›na yenilerini eklemeye devam ediyor. Yüz-  oluflturdu¤u repertuvar› ile her hafta Sal›, Çarflam-
          de 100 angus etinden üretilen cheeseburger üzerine  ba ve Perflembe akflamlar› lezzetli yemekler eflli-
          fümelenmifl dana bacon kapl›, baharat ve k›y›lm›fl  ¤inde e¤lenceye bekliyor.
          hafif ac› kiraz biberli Smokeburger, Shake Shack’ler-
          de lezzet tutkunlar›n›n›n be¤enisine sunuluyor. Sing-  Mars’ta kuymak bulundu!
          le, double, triple seçenekleriyle SmokeShack lezze-
                                                                                       Ülkemizin el de¤-
          tini üçe katlamak mümkün.
                                                                                    memifl yaylalar›, ne-
                                                                                    fes kesici orman ve
          Uno’dan sa¤l›kl› beslenenlere                                             deniz manzaralar›yla
          özel antik tah›ll› sandviç                                                dikkat çekici flehirle-
          ekme¤i!                                                                   rinden   Artvin’deki
                                                                                    Mars Otel, her konak-
            Ekmek çeflit-                                                            lamay› benzersiz bir
          lerinde  birçok                                              Karadeniz deneyimine dönüfltürüyor.
          farkl› tah›l› kul-                                            Yöresel yiyecek içecekleriyle her
          lanarak   besin                                               ö¤ünü ziyafete çeviren Mars Otel
          de¤erlerini artt›-                                            Restoran’›n bir numaral› lezzeti ise
          ran UNO, antik tah›llarla zengin-                         kuymak! Halis tereya¤›, yöreye özgü bir
          lefltirilmifl ve daha yo¤un bu¤day                 peynir cinsi ve m›s›r unundan yap›lan kuymak, her
          tad›na sahip Uno Premium Tam                     ö¤ünde yenebilecek bir lezzet.
          Bu¤dayl› Kinoa ve Çiya Tohumlu
          sandviç ekme¤ini tüketicileriyle                 Sofie’den bekletmeyen ö¤le
          buluflturuyor.
                                                           yeme¤i
          Pideor’un ilk dura¤› Befliktafl                       Niflantafl›’n›n
                                                           merkezi Sofa Ho-
                                Aktafllar Lezzet Grubu,     tel’de yer alan, ifl
                              Aktafllar ve Nelipide Gur-
                                                           hayat›n›n  u¤rak
                              me’nin ard›ndan tüketicisini
                                                           noktas› Sofie Res-
                              yeni restoran zinciri ‘Pideor’
                                                           toran güler yüzlü
                              ile buluflturdu. Fast-food
                                                           personeli, do¤al ve organik tar›m ürünlerinden ha-
                              sektörüne h›zl› girifl yapan  z›rlanan, misafirleri bekletmeyen ve enfes lezzet-
          yeni marka Pideor, birbirinden lezzetli pide çeflitle-
                                                           lerle yenilenen “Business Lunch” menüsüyle ö¤le
          rinden oluflan menüsü ve s›ra d›fl› konseptiyle Beflik-
                                                           yemeklerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olma-
          tafl’ta Barbaros Bulvar›’nda. 30 dakikada kap›ya ser-
                                                           ya devam ediyor. Menüdeki zeytinya¤l› enginar&tu-
          vis prensibini benimsediklerini belirten Aktafllar
                                                           runçlu fava, Frida bonfile sandviç, patl›canl› rigato-
          Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Baflkan› Tamer Aktafl,  ni, portakal ve çikolata soslu Sofie protiferolügüne
          Pideor’u 2018 y›lsonuna kadar toplam 20 farkl› lo-
                                                           renk kat›yor.
          kasyonda konumland›rmay› hedeflediklerini söyledi.
          110 KobiEfor Mart 2018
   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115