Page 110 - KobiEfor_Mart_2018
P. 110
GIDA/TUR‹ZM
Komflu lezzetleri
Shake Shack’ten buzuki eflli¤inde Grand
“SmokeShack” Hyatt ‹stanbul’da
Dünyan›n en lezzetli hambur- Grand Hyatt Istanbul, Library Bar’da Yunan ge-
gerini “yolüstü hamburgercisi” kon- celerine evsahipli¤i yap›yor. Grand Hyatt Istanbul,
septi ile Türkiye’ye getiren Shake Shack do¤al ve le- Buzuki Serkan’›n Türk ve Yunan müziklerinden
ziz tadlar›na yenilerini eklemeye devam ediyor. Yüz- oluflturdu¤u repertuvar› ile her hafta Sal›, Çarflam-
de 100 angus etinden üretilen cheeseburger üzerine ba ve Perflembe akflamlar› lezzetli yemekler eflli-
fümelenmifl dana bacon kapl›, baharat ve k›y›lm›fl ¤inde e¤lenceye bekliyor.
hafif ac› kiraz biberli Smokeburger, Shake Shack’ler-
de lezzet tutkunlar›n›n›n be¤enisine sunuluyor. Sing- Mars’ta kuymak bulundu!
le, double, triple seçenekleriyle SmokeShack lezze-
Ülkemizin el de¤-
tini üçe katlamak mümkün.
memifl yaylalar›, ne-
fes kesici orman ve
Uno’dan sa¤l›kl› beslenenlere deniz manzaralar›yla
özel antik tah›ll› sandviç dikkat çekici flehirle-
ekme¤i! rinden Artvin’deki
Mars Otel, her konak-
Ekmek çeflit- lamay› benzersiz bir
lerinde birçok Karadeniz deneyimine dönüfltürüyor.
farkl› tah›l› kul- Yöresel yiyecek içecekleriyle her
lanarak besin ö¤ünü ziyafete çeviren Mars Otel
de¤erlerini artt›- Restoran’›n bir numaral› lezzeti ise
ran UNO, antik tah›llarla zengin- kuymak! Halis tereya¤›, yöreye özgü bir
lefltirilmifl ve daha yo¤un bu¤day peynir cinsi ve m›s›r unundan yap›lan kuymak, her
tad›na sahip Uno Premium Tam ö¤ünde yenebilecek bir lezzet.
Bu¤dayl› Kinoa ve Çiya Tohumlu
sandviç ekme¤ini tüketicileriyle Sofie’den bekletmeyen ö¤le
buluflturuyor.
yeme¤i
Pideor’un ilk dura¤› Befliktafl Niflantafl›’n›n
merkezi Sofa Ho-
Aktafllar Lezzet Grubu, tel’de yer alan, ifl
Aktafllar ve Nelipide Gur-
hayat›n›n u¤rak
me’nin ard›ndan tüketicisini
noktas› Sofie Res-
yeni restoran zinciri ‘Pideor’
toran güler yüzlü
ile buluflturdu. Fast-food
personeli, do¤al ve organik tar›m ürünlerinden ha-
sektörüne h›zl› girifl yapan z›rlanan, misafirleri bekletmeyen ve enfes lezzet-
yeni marka Pideor, birbirinden lezzetli pide çeflitle-
lerle yenilenen “Business Lunch” menüsüyle ö¤le
rinden oluflan menüsü ve s›ra d›fl› konseptiyle Beflik-
yemeklerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olma-
tafl’ta Barbaros Bulvar›’nda. 30 dakikada kap›ya ser-
ya devam ediyor. Menüdeki zeytinya¤l› enginar&tu-
vis prensibini benimsediklerini belirten Aktafllar
runçlu fava, Frida bonfile sandviç, patl›canl› rigato-
Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Baflkan› Tamer Aktafl, ni, portakal ve çikolata soslu Sofie protiferolügüne
Pideor’u 2018 y›lsonuna kadar toplam 20 farkl› lo-
renk kat›yor.
kasyonda konumland›rmay› hedeflediklerini söyledi.
110 KobiEfor Mart 2018