Page 101 - KobiEfor_Ekim_2018
P. 101
GIDA/TUR‹ZM
Okulda baflar› için süt ve peynir
flart!
Teksüt, sa¤l›kl›
ve baflar›l› bir
okul dönemi için
kahvalt›da ve ço-
cuklar›n beslen-
me çantalar›nda
süt, süt ürünleri ‘Elite World Asia Hotel’
ve sütlü at›flt›r- Anadolu yakas›nda aç›ld›
mal›klara mutla-
Türkiye’nin en h›zl› büyüyen yerel otel zinciri
ka yer verilmesini
Elite World Hotels, Küçükyal›’da, 120 milyon do-
öneriyor. Teksüt’ün e¤lenceli
larl›k yeni yat›r›m› Elite World Asia Hotel’i misa-
lezzetleri aras›nda Çubuk Pey-
firlerinin hizmetine sundu. Otelde, deniz ve adalar
nir ve Misket Peynir yer al›yor.
manzaral› 350 oda bulunuyor. Elite World Hotels
CEO’su Ünsal fi›n›k benzersiz manzaras› ve farkl›
Egemden’den iki yeni gurme hizmet anlay›fl›yla ayr›flan Elite World Asia’n›n
Anadolu yakas›n›n yeni buluflma adresi olaca¤›n›
lezzet; Çikolatal› ve Trüflü
söyledi.
Zeytinya¤›
‹stanbul Marriott Hotel
Egemden iki
yeni gurme ürü- fiiflli’de, ‘fief’e Teslim Olun!’
nünü zeytinya¤›-
Otel zinciri Marriott Interna-
n› tutkunlar›yla
tional, son dönemde yeme içme
buluflturuyor.
alan›nda güzel sürprizlerle fla-
Trüf ve çikolata fl›rt›lmay› bekleyen misafir say›-
aromal› Egem-
s›ndaki art›fl› fark ederek, bu
den zeytinya¤lar› sofralar›n›z› lezzet flölenine dö-
trende paralel yeni uygulamala-
nüfltürecek. Egemden Çikolata Aromal› Zeytinya¤›,
ra yöneldi. Amerika’daki Marri-
lezzetli ve sa¤l›kl› bir çikolata kremas› alternatifi
ott Irvine Spectrum ve Marriott
oluflturuyor, hamur ifli ve tatl›larda da kullan›labi- Charlotte otelleriyle ayn› za-
liyor. Trüf mantar›ndan elde edilen trüf aromal›
manlarda ‹stanbul Marriott Ho-
zeytinya¤› ise Egemden ailesinin en yeni üyesi.
tel fiiflli’de de hayata geçirilecek
“Bize güvenin ve fief’e teslim olun” konseptli dene-
Divan flefleri Porçini ve Trüf yim, 22-30 Ekim’de The Dish Room Restoran’da
menüye eklenerek misafirlere sunulacak.
mantar›n› yeniden yorumlad›
DoubleTree by Hilton Gaziantep
Divan flefleri Porçini ve
Trüf mantar›n› bir araya ge- kap›lar›n› açt›
tiren özel bir menü haz›rla-
d›. Divan otel ve restoranla- DoubleTree by Hil-
r›nda Ekim ay› boyunca ser- ton Gaziantep, kap›-
vis edilecek menüde her lar›n› açarak, misa-
damak tad›na hitap eden firlerine flehrin zen-
lezzetler özenle seçildi. Menüde gin tarihine, ça¤dafl
deniz ürünlerinden mevsim Türk mutfa¤›na ve
2
sebzelerine, 480m 'den fazla top-
çorbalardan lant› ve etkinlik alan›na kolay eriflim imkan› sunu-
böreklere ka- yor. 106 odal› otel, Hilton’un 14 markas›ndan bü-
dar birçok tat mantarlarla yüyen profiliyle dikkatleri üzerine çeken DoubleT-
zenginlefltirildi. ree by Hilton imzal›.
Ekim 2018 KobiEfor 101