Page 109 - KobiEfor_Mart_2017
P. 109

GIDA/TUR‹ZM



            K›fl›n gözdesi kuru kay›s›
                                                             Hilton ‹stanbul Bomonti’de

              Ürün sa¤lad›¤› sat›fl                           bulutlar›n aras›nda dans edin
           noktalar›ndaki tüketim
           verilerini de¤erlendiren
           Papa¤an Kuruyemifl’e
           göre kuru meyve tüke-
           timi yaz dönemine göre
           yüzde 30 art›fl gösterdi.
           Özellikle kuru kay›s›
           mevsimin gözdesi. Papa¤an Kuruyemifl Alt›n Meyve-                Hilton ‹stanbul Bomonti’nin eflsiz
           ler içerisinde so¤uk havalarda en çok tercih edilen   ‹stanbul manzaras›na sahip Roof-top bar› Clo-
           kuru erik, kuru üzüm, çekirdekli siyah üzüm, badem,  ud 34’te her ay düzenlenecek parti serisi “Party
           ceviz, günkurusu kay›s› ve kuru kay›s› çeflitleri olmak  over the Clouds” 25 Mart’ta sizleri e¤lenmeye bek-
           üzere toplam 7 ürün yer al›yor.                   liyor. Birbirinden farkl› malzemeler ve her aya özel
                                                             bir konseptle haz›rlanacak kokteyllerin sizi karfl›-
            “Yeni nesil tatl›: Danissimo”                    layaca¤› parti serisiyle Cloud 34, ‹stanbul’un
                                                             2017’deki yeni e¤lence mekan› olacak.
                                        Danone ‘yeni nesil’
                                     tatl› olarak konum-
                                     land›rd›¤› yeni ürünü
                                     ‘Danissimo’yla paza-
                                     ra iddial› bir girifl
                                     yapt›. Ferah meyve
                                     tad›ndan vazgeçeme-
                                     yenler için ‘Elma&Ki-
                                     vi’, sadelikten yana    Ege k›y›s›nda Bali esintisi
                                     olanlara ‘Sadece Tat-
                                                               Deneyimli Turizmci Geylan
                                     l›’, yo¤un lezzetler-
                                                             Dursuno¤lu ve efli Ayflegül
                                     den    hofllananlara
                                                             Dursuno¤lu taraf›ndan Bod-
                                     ‘Karamel&‹ncir’, yaz
                                                             rum Torba’da aç›lan Sarpe-
                                     lezzetlerinden vaz-
                                                             dor Boutique Hotel & SPA,
            geçemeyenlere ‘K›rm›z› Meyveler’ ve Türkiye’de ilk
                                                             gezginlerin en be¤endi¤i otel
            defa ipeksi k›vaml› yo¤urdun çikolata parçac›kla-
                                                             oldu. “2017 Travellers’ Choice Ödülü” alan, Ba-
            r›yla buluflmas› Danissimo’da.
                                                             li’den getirilen eflyalarla donat›lan Bali temal› oda-
                                                             lar ve Balili terapistler eflli¤inde sunulan masaj hiz-
           Sevginizi göstermenin lezzetli                    metiyle dikkat çeken otel, 5 milyon euroluk yat›r›m-
                                    hali: “Love it”          la adeta yeniden yarat›ld›.
                                      At›flt›rmal›k ürünler   Grand Hyatt’ta ö¤le yemekleri
                                    kategorisinde gerçek-
                                    lefltirdi¤i ilklere bir ye-  flölene dönüflüyor
                                    nisini daha ekleyen Sa-
                                                               ‹stanbul Taksim’de yer
                                    ray Bisküvi’den kay›s›l›,  alan Grand Hyatt ‹stanbul, 34
                                    frambuazl› ve misket li-
                                                             isimli restoran›nda ö¤le ye-
                                    monlu at›flt›rmal›k. Sa-
                                                             me¤i için özel menüler haz›r-
            ray’›n yeni ürünü “Love it”  farkl› olan› keflfetmeyi se-
                                                             lad›. 34 Restoran, üç çeflit ye-
            venler için raflarda yerini ald›. At›flt›rmal›k pazar›nda
                                                             mekten oluflan küçük porsi-
            bir ilk olan ve ambalaj›yla da çevreci “Love it”; sahip  yonlar & büyük lezzetler ad›n› verdi¤i yeni menüsü-
            oldu¤u do¤al, yo¤un ve farkl› aromatik kremas›n›n
                                                             nü sunuyor. Paylafl›lan lezzetler, odun f›r›n›ndan,
            yan›s›ra a¤›zda kolay da¤›lan ve tama-
                                                             bal›kç›n›n oltas›ndan, kömür ateflinden ›zgaralar
            men do¤al içeriklerden üretilmifl özel
                                                             ad›n› alan di¤er menülerle de zenginleflen ö¤le ye-
            hamuru ile damaklarda s›-
                                                             me¤i lezzet flölenine dönüflüyor.
            ra d›fl› bir lezzet b›rak›yor.
                                                                                     Mart 2017 KobiEfor 109
   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114