Page 109 - KobiEfor_Mart_2017
P. 109
GIDA/TUR‹ZM
K›fl›n gözdesi kuru kay›s›
Hilton ‹stanbul Bomonti’de
Ürün sa¤lad›¤› sat›fl bulutlar›n aras›nda dans edin
noktalar›ndaki tüketim
verilerini de¤erlendiren
Papa¤an Kuruyemifl’e
göre kuru meyve tüke-
timi yaz dönemine göre
yüzde 30 art›fl gösterdi.
Özellikle kuru kay›s›
mevsimin gözdesi. Papa¤an Kuruyemifl Alt›n Meyve- Hilton ‹stanbul Bomonti’nin eflsiz
ler içerisinde so¤uk havalarda en çok tercih edilen ‹stanbul manzaras›na sahip Roof-top bar› Clo-
kuru erik, kuru üzüm, çekirdekli siyah üzüm, badem, ud 34’te her ay düzenlenecek parti serisi “Party
ceviz, günkurusu kay›s› ve kuru kay›s› çeflitleri olmak over the Clouds” 25 Mart’ta sizleri e¤lenmeye bek-
üzere toplam 7 ürün yer al›yor. liyor. Birbirinden farkl› malzemeler ve her aya özel
bir konseptle haz›rlanacak kokteyllerin sizi karfl›-
“Yeni nesil tatl›: Danissimo” layaca¤› parti serisiyle Cloud 34, ‹stanbul’un
2017’deki yeni e¤lence mekan› olacak.
Danone ‘yeni nesil’
tatl› olarak konum-
land›rd›¤› yeni ürünü
‘Danissimo’yla paza-
ra iddial› bir girifl
yapt›. Ferah meyve
tad›ndan vazgeçeme-
yenler için ‘Elma&Ki-
vi’, sadelikten yana Ege k›y›s›nda Bali esintisi
olanlara ‘Sadece Tat-
Deneyimli Turizmci Geylan
l›’, yo¤un lezzetler-
Dursuno¤lu ve efli Ayflegül
den hofllananlara
Dursuno¤lu taraf›ndan Bod-
‘Karamel&‹ncir’, yaz
rum Torba’da aç›lan Sarpe-
lezzetlerinden vaz-
dor Boutique Hotel & SPA,
geçemeyenlere ‘K›rm›z› Meyveler’ ve Türkiye’de ilk
gezginlerin en be¤endi¤i otel
defa ipeksi k›vaml› yo¤urdun çikolata parçac›kla-
oldu. “2017 Travellers’ Choice Ödülü” alan, Ba-
r›yla buluflmas› Danissimo’da.
li’den getirilen eflyalarla donat›lan Bali temal› oda-
lar ve Balili terapistler eflli¤inde sunulan masaj hiz-
Sevginizi göstermenin lezzetli metiyle dikkat çeken otel, 5 milyon euroluk yat›r›m-
hali: “Love it” la adeta yeniden yarat›ld›.
At›flt›rmal›k ürünler Grand Hyatt’ta ö¤le yemekleri
kategorisinde gerçek-
lefltirdi¤i ilklere bir ye- flölene dönüflüyor
nisini daha ekleyen Sa-
‹stanbul Taksim’de yer
ray Bisküvi’den kay›s›l›, alan Grand Hyatt ‹stanbul, 34
frambuazl› ve misket li-
isimli restoran›nda ö¤le ye-
monlu at›flt›rmal›k. Sa-
me¤i için özel menüler haz›r-
ray’›n yeni ürünü “Love it” farkl› olan› keflfetmeyi se-
lad›. 34 Restoran, üç çeflit ye-
venler için raflarda yerini ald›. At›flt›rmal›k pazar›nda
mekten oluflan küçük porsi-
bir ilk olan ve ambalaj›yla da çevreci “Love it”; sahip yonlar & büyük lezzetler ad›n› verdi¤i yeni menüsü-
oldu¤u do¤al, yo¤un ve farkl› aromatik kremas›n›n
nü sunuyor. Paylafl›lan lezzetler, odun f›r›n›ndan,
yan›s›ra a¤›zda kolay da¤›lan ve tama-
bal›kç›n›n oltas›ndan, kömür ateflinden ›zgaralar
men do¤al içeriklerden üretilmifl özel
ad›n› alan di¤er menülerle de zenginleflen ö¤le ye-
hamuru ile damaklarda s›-
me¤i lezzet flölenine dönüflüyor.
ra d›fl› bir lezzet b›rak›yor.
Mart 2017 KobiEfor 109