Page 123 - KobiEfor_Nisan_2015
P. 123
GIDA/TUR‹ZM
Jumeirah Grubu
Jumeirah Grubu
Jumeirah Grubu
Türkiye’deki
Türkiye’deki
Türkiye’deki
ikinci otelini aç›yor
ikinci otelini aç›yor
ikinci otelini aç›yor
Dubai merkezli lüks otel firmas› ve
Dubai Holding’in bir parças› olan Jumei-
rah Grubu, Targets Investment Turizm Mete
‹sletmeleri A.fi. ile Türkiye’nin Ege k›y›- Atakuman
s›ndaki Bodrum’daki lüks bir oteli ifllet-
mek üzere bir yönetim anlaflmas› imza-
lad›. Daha önce Golden Savoy ad›yla bilinen otel,
anlaflman›n imzalanmas›n› takiben Jumeirah
markas› alt›nda Jumeirah Bodrum Palace Otel
Köflebafl›’nda mangalbafl› keyfi olarak faaliyet gösterecek ve resmi aç›l›fl› 1 Ma-
y›s 2015’te yap›lacak. Jumeirah Grubu, Mete Ata-
Köflebafl›’n›n en yeni ve en büyük restoran› Kö-
flebafl› Bas›n Ekspres, mangalbafl› konsepti ve lez- kuman’› otelin Genel Müdür’ü olarak atad›.
zetleriyle ilgi görüyor. Genifl ve ferah teras›, mo-
dern iç ambiyans›, haftan›n üç akflam› canl› müzik Wyndham Grand Kalam›fl
keyfiyle Güneflli’deki Wyndham Grand ‹stanbul Eu-
rope Otel’in alt›nda konumlanan restoran, ‹stanbul Hotel’e Mükemmellik Ödülü
Atatürk Havaliman›’na 10 dakika mesafede. Resto-
ran, “ye, iç, uç” hizmetiyle uçuflu olan misafirlerine Wyndham Grand Kalam›fl
otopark ve havaliman› transfer hizmeti de sunuyor. Hotel, seyahat sitesi Boo-
king.com’un konuk de¤er-
lendirmeleri sonucu “Mü-
Godiva’dan kemmellik” ödülü ald›.
rengarenk lezzetler Wyndham Grand Kalam›fl
Hotel Genel Müdürü Mustafa
Godiva, bahar ay- Alparslan, “Çok yeni bir otel
lar›na özel serisinde olmam›za ra¤men kalitemizi
Paskalya dönemin- uluslararas› pek çok ödülle taçland›r-
den ilham ald›, renk ma baflar›s›n› gösterdik. Kaliteden
ve lezzeti biraraya ödün vermeyen hizmet anlay›fl›m›z her Mustafa
getirdi. Godiva 2015 Bahar Koleksiyo- geçen gün daha da geliflecek ve misa- Alparslan
nu’nda hem çocuklara hem yetiflkinlere firlerimiz otelimizden çok memnun ola-
özel lezzetler sunuluyor. Vanilya aromal› ve rak ayr›lmaya devam edecektir” dedi.
çilekli ganj, f›nd›kl› pralin, frambuaz krema-
l›, özel Belçika bisküvili, f›nd›k pralin ve bis-
küvili, beyaz ve sütlü çikolatal› sette 8 fark- Türkiye’den ‹talya’ya
l› çeflitte eflsiz Godiva çikolatas› yeral›yor. otel yat›r›m›
Türkiye’nin h›zla büyüyen gruplar›n-
HUQQA’dan Bo¤az’da dan Permak Group, ‹talya’daki ilk yat›r›-
m› olan San Clemente Adas›’n›n, otel ifl- Emir
kahvalt› keyfi letmesi için St. Regis Grubu ile anlaflma Uyar
imzalad›. Grubun bu yat›r›m›; Türk-‹tal-
Bo¤az’›n eflsiz manzaras›na kar- yan ticaret tarihinde Türkiye’den ‹talya’ya giden
fl›, seksene yak›n çeflidiyle kahvalt›- en büyük yat›r›m. Permak Grup Baflkan Vekili
n›n yeni adresi olan HUQQA, birbi- Emir Uyar, “St. RegisVenice, San Clemente Pala-
rinden enfes lezzetlerle günün ilk ce, tarihi ve kimli¤iyle adeta bir baflyap›t olacak”
saatlerinde konuklar›n› a¤›rl›yor. dedi. Renovasyondan sonra bu Nisan ay›nda aç›-
Geleneksel Türk kahvalt›s›n›n yan›- lacak otel, Venedik’in ünlü San Marco Meyda-
s›ra French toast, pancake, müsli n›’na tekneyle sadece birkaç dakika uzakl›kta,
dünya lezzetlerinin de sunuldu¤u lagünün kalbinde özel bir adada yeral›yor.
HUQQA’da; baklava hamurunda
Trabzon minci peynirinden Tokat yö-
resinin kahvalt›l›k ezmesine, kendi
üretimleri olan ev sucuklar›ndan narenciyeli zeytin
çeflitlerine kadar birçok özel tat birarada.
Nisan 2015 KobiEfor 123