Page 138 - KobiEfor_Ekim_2014
P. 138
GIDA/TUR‹ZM
‹stanbul Güneflli’de Divan
Suites ‹stanbul G-Plus
Divan Grubu, Mar Yap› ile birlikte ‹s-
tanbul’un de¤er kazanan yaflam ve ifl
merkezi Güneflli’de özgün bir projeye
La Petite Maison, daha imza at›yor: Divan Suites ‹stan-
bul G-Plus. Otelde 120 standart oda, 6
brunch pazarlar› deluxe oda, 10 junior suite ve 4 corner sui-
teten oluflan 140 oda mevcut, k›sa dönemli ifl
La Petite Maison’un brunch pazarlar› bafllad›. seyahatleri ve uzun süreli konaklamalarda en
Restoran; Niflantafl›’ndaki Maçka Palas’ta her pa- üst düzeyde konfor vaat ediyor.
zar günü saat 11:00-15:00 aras›nda özgün mönüsü
ve lezzetleri ile konuklar›n› a¤›rlayacak. Frans›z
Rivieras›’n›n tatlar›n›, kültürünü ve atmosferini öz-
gün bir sentezle ‹stanbul’a sunan La Petite Mai-
son’da brunch keyfi, bir “tasar›m”a ortak olmakt›r.
Tarabya ve Anadolu Hisar›
Big Chefs’leri
Starwood Hotels & Resorts
Bal›k sezonunu en güzel
yaflamak için “Denizci” Türkiye’nin en büyük endüstriyel alanlar›n-
menüsü ile fark yaratan dan biri olan Dudullu ‹MES Sanayii Sitesi içinde,
Big Chefs’i, Tarabya ve 2014’ün sonuna do¤ru bir otel aç›lacak. Starwo-
Anadolu Hisar›’nda bulmak od Hotels & Resorts Otelde Ever Grubu’yla Four
mümkün. “Denizci” menü- Points by Sheraton Istanbul’un ortak imzas› var.
sünde 2 özel bal›k lezzeti Ever Group’un Baflkan› ve CEO’su Selen Ersü
yeral›yor: “Izgara Levrek” ve “Ispanakl› ve Mantar- anlat›yor: “Dudullu, ‹stanbul’un Asya K›tas›’n›n
2
l› Çipura Bu¤ulama.” Di¤erleri; “Kalamar Tava”, endüstriyel kalbi ve toplamda 3 milyon m ’lik bir
“Denizci Pilav›”, “Tereya¤l›, Ac›l› ve Sar›msakl› Ka- endüstriyel alan› kapl›yor. ‹fl dünyas› geliflimi
rides”, “Lor Peynirli ve Otlu Izgara Kalamar Dol- için harika bir potansiyel tafl›yor.”
ma”, “Izgara Karides fiifl” ve “Izgara Ahtapot.”
Park Bosphorus Hotel’in
Bo¤az’a karfl› “sufli”! ev konforu
Kandilli’de, ‹okiAsia Teras’ta Bo¤az manzaras› 120 y›ll›k Osmanl› Ha-
eflli¤inde nefis suflilerin tad›, unutulmaz ‹stanbul riciye Kona¤› ile 82 y›ll›k
akflamlar› yaratman›za destek veriyor. ‹oki; Japon Tarihi Park Otel’in yeni
Master fief Keizo Okita yönetiminde, geleneksel yüzü olan CVK Hotels &
Japon mutfa¤›n› Türk ve Peru lezzetleriyle har- Resort bünyesindeki
manlayarak sunuyor. Karides tempura ve yeflil Park Bosphorus Hotel,
çayl› dondurma ‹oki’nin özelleri. Avrupa’n›n en lüks oteli olarak tan›mlan›yor.
Park Bosphorus Hotel klasman olarak “Deluxe
Otel” s›n›f özelli¤inde. 8 bin 500 metrekare ala-
na sahip ‹stanbul’un en büyük otel SPA alan› ve
Bo¤az’› panoramik bir manzarayla gören 4 bin
500 metrekarelik teras› kaydedilmeli.
138 KobiEfor Ekim 2014