Page 72 - KobiEfor Kasım 2025
P. 72

GIDA/TUR1ZM



         Costa Coffee’den
         Caramel Nutcracker                                Türkiye’nin en iyi
                                                           10 oteli arasında
                    Costa Coffee, kahve menüsüne eklediği yeni
                   lezzeti Caramel Nutcracker ile soğuk havalara   Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons
                     sıcacık bir dokunuş katıyor. Karamel ve fın-  Hotel Sultanahmet Condé Nast Traveller dergisinin
                      dık ile harmanlanan bu özel lezzet; sıcak ya  Readers’ Choice Awards 2025 sonuçlarına göre hem
                     da soğuk latte ve sıcak çikolata seçenekle-  ABD hem de Birleşik
                     riyle servis ediliyor. Üzerindeki     Krallık  edisyonlarında
                     kremamsı dokusu, tuzlu kara-          Türkiye’nin En İyi 10 Oteli
                    mel sosu ve renkli süslemele-          arasında yer aldı. Four
                    riyle de kışın ruhunu fincana           Seasons Hotels Istanbul
                   taşıyor.  Menüdeki  Limonlu             Genel   Müdürü   Reto
         Cheesecake ve Tiramisu, kahvenin yanına           Moser, “Misafirlerimize
         eşlik eden lezzetlerin başında geliyor. Avakado   yalnızca lüks değil, aynı zamanda İstanbul’un eşsiz
         soslu tost, ezine peynirli sandviç, dereotlu ev   tarihini ve kültürünü deneyimleyebilecekleri unutul-
         poğaçası da lezzetli bir tercih oluyor.           maz anlar sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
                                                           Dedeman Hospitality’den
         Unilever Food Solutions’tan
         bir yenilik daha                                  2 ayda 10 yeni otel
                                                               Dedeman Hospitality, 2 ay içinde gerçekleştire-
             Unilever Food Solutions, profesyonel mutfaklarda  ceği 10 yeni otel açılışıyla, Türkiye’nin dört bir ya-
         şeflere zaman kazandıran, lezzeti ve verimliliği artıran  nında büyüyen güçlü
         ürünlerine bir yenisini ekledi. Hellmann’s Trüflü Mayo-  varlığını yeni noktala-
         nez 1 kg’lık kova formatıyla                       rıyla  pekiştirecek.
         UFS’nin ürün portföyünde ye-                       Van’dan Çanakkale’ye,
         rini aldı. UFS’nin yeni ürünü,                     Konya’dan   İzmir’e,
         Hellmann’s Trüflü Yoğun, den-                       Bursa’dan Sapanca’ya
         geli ve doğal trüf aromasıyla                      uzanan bu büyüme rotasında; Park Dedeman Van,
         dikkat çeken Hellmann’s Trüflü                      Park Dedeman Şişli, Park Dedeman Midyat, Re-
         Mayonez; sıcak ve soğuk tarif-                     mida Managed by Dedeman Çanakkale, Park De-
         lere uyumlu yapısı, kremsi kı-                     deman Konya, Park Dedeman İzmir, Rest & More
         vamı ve bu kıvamı koruyan                          by Dedeman Sky Tower Bursa, Park Dedeman
         dayanıklılığı ile şeflere profes-                   Bursa, Şeref Han Konağı Managed by Dedeman
         yonel mutfaklarda yeni bir öz-                     Kütahya ve Rest by Dedeman Sapanca yer alıyor.
         gürlük alanı yaratıyor.
                                                           Michelin Key ile ödüllendirildi
         Pide & Co, Londra’da                                  Vakko’nun lüks konaklama dünyasındaki seçkin
         ilk şubesini açtı                                  temsilcilerinden Vakko Hotel Sumahan Bosphorus, ko-
                                                            naklama değerlendirme platformlarından Michelin
             Zeren Group, geleneksel Türk mutfağının sevilen lez-  Guide tarafından verilen
         zetlerini İngiltere’ye taşıyan Pide & Co markasının Lond-  Michelin Key ödülünü
                        ra’daki ilk şubesini Kingsway’de açtı.  aldı. Vakko Yönetim Ku-
                        Pide & Co, önümüzdeki dönemde Liver-  rulu Başkanı Cem Hakko,
                        pool Street ve Mayfair’de olmak üzere iki  şunları söyledi: “Vakko
                        yeni şube ile faaliyet alanını genişletmeyi  olarak, modada olduğu
                        planlıyor. Pide & Co Genel Müdürü   gibi konaklama dünya-
                        Hakan Sezer, “Kingsway’de açtığımız ilk  sında da mükemmelliği,
                        restoranımızla Türk mutfağının özgün  özgünlüğü ve zarafeti odağımıza alıyoruz. Vakko Hotel
                        tatlarını Londra’ya taşımanın mutlulu-  Sumahan Bosphorus’un Michelin Key ile ödüllendiril-
                        ğunu yaşıyoruz. Kayserili ustamız Ali  mesi, markamızın ‘lüks bir yaşam kültürü’ yaratma
                       Beşparmak’ın ellerinden, Kayseri’de ‘cı-  vizyonunun uluslararası platformda da takdir gördü-
         vıklı’ olarak bilinen kuşbaşılı pide ve lahmacun, menümü-  ğünün en anlamlı göstergesi oldu.”
         zün en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor” dedi.
          72 KobiEfor Kas m 2025
   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77