Page 72 - KobiEfor Kasım 2025
P. 72
GIDA/TUR1ZM
Costa Coffee’den
Caramel Nutcracker Türkiye’nin en iyi
10 oteli arasında
Costa Coffee, kahve menüsüne eklediği yeni
lezzeti Caramel Nutcracker ile soğuk havalara Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons
sıcacık bir dokunuş katıyor. Karamel ve fın- Hotel Sultanahmet Condé Nast Traveller dergisinin
dık ile harmanlanan bu özel lezzet; sıcak ya Readers’ Choice Awards 2025 sonuçlarına göre hem
da soğuk latte ve sıcak çikolata seçenekle- ABD hem de Birleşik
riyle servis ediliyor. Üzerindeki Krallık edisyonlarında
kremamsı dokusu, tuzlu kara- Türkiye’nin En İyi 10 Oteli
mel sosu ve renkli süslemele- arasında yer aldı. Four
riyle de kışın ruhunu fincana Seasons Hotels Istanbul
taşıyor. Menüdeki Limonlu Genel Müdürü Reto
Cheesecake ve Tiramisu, kahvenin yanına Moser, “Misafirlerimize
eşlik eden lezzetlerin başında geliyor. Avakado yalnızca lüks değil, aynı zamanda İstanbul’un eşsiz
soslu tost, ezine peynirli sandviç, dereotlu ev tarihini ve kültürünü deneyimleyebilecekleri unutul-
poğaçası da lezzetli bir tercih oluyor. maz anlar sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
Dedeman Hospitality’den
Unilever Food Solutions’tan
bir yenilik daha 2 ayda 10 yeni otel
Dedeman Hospitality, 2 ay içinde gerçekleştire-
Unilever Food Solutions, profesyonel mutfaklarda ceği 10 yeni otel açılışıyla, Türkiye’nin dört bir ya-
şeflere zaman kazandıran, lezzeti ve verimliliği artıran nında büyüyen güçlü
ürünlerine bir yenisini ekledi. Hellmann’s Trüflü Mayo- varlığını yeni noktala-
nez 1 kg’lık kova formatıyla rıyla pekiştirecek.
UFS’nin ürün portföyünde ye- Van’dan Çanakkale’ye,
rini aldı. UFS’nin yeni ürünü, Konya’dan İzmir’e,
Hellmann’s Trüflü Yoğun, den- Bursa’dan Sapanca’ya
geli ve doğal trüf aromasıyla uzanan bu büyüme rotasında; Park Dedeman Van,
dikkat çeken Hellmann’s Trüflü Park Dedeman Şişli, Park Dedeman Midyat, Re-
Mayonez; sıcak ve soğuk tarif- mida Managed by Dedeman Çanakkale, Park De-
lere uyumlu yapısı, kremsi kı- deman Konya, Park Dedeman İzmir, Rest & More
vamı ve bu kıvamı koruyan by Dedeman Sky Tower Bursa, Park Dedeman
dayanıklılığı ile şeflere profes- Bursa, Şeref Han Konağı Managed by Dedeman
yonel mutfaklarda yeni bir öz- Kütahya ve Rest by Dedeman Sapanca yer alıyor.
gürlük alanı yaratıyor.
Michelin Key ile ödüllendirildi
Pide & Co, Londra’da Vakko’nun lüks konaklama dünyasındaki seçkin
ilk şubesini açtı temsilcilerinden Vakko Hotel Sumahan Bosphorus, ko-
naklama değerlendirme platformlarından Michelin
Zeren Group, geleneksel Türk mutfağının sevilen lez- Guide tarafından verilen
zetlerini İngiltere’ye taşıyan Pide & Co markasının Lond- Michelin Key ödülünü
ra’daki ilk şubesini Kingsway’de açtı. aldı. Vakko Yönetim Ku-
Pide & Co, önümüzdeki dönemde Liver- rulu Başkanı Cem Hakko,
pool Street ve Mayfair’de olmak üzere iki şunları söyledi: “Vakko
yeni şube ile faaliyet alanını genişletmeyi olarak, modada olduğu
planlıyor. Pide & Co Genel Müdürü gibi konaklama dünya-
Hakan Sezer, “Kingsway’de açtığımız ilk sında da mükemmelliği,
restoranımızla Türk mutfağının özgün özgünlüğü ve zarafeti odağımıza alıyoruz. Vakko Hotel
tatlarını Londra’ya taşımanın mutlulu- Sumahan Bosphorus’un Michelin Key ile ödüllendiril-
ğunu yaşıyoruz. Kayserili ustamız Ali mesi, markamızın ‘lüks bir yaşam kültürü’ yaratma
Beşparmak’ın ellerinden, Kayseri’de ‘cı- vizyonunun uluslararası platformda da takdir gördü-
vıklı’ olarak bilinen kuşbaşılı pide ve lahmacun, menümü- ğünün en anlamlı göstergesi oldu.”
zün en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor” dedi.
72 KobiEfor Kas m 2025

