Page 118 - KobiEfor Aralık 2024
P. 118

GIDA/TUR ZM



          Bu yeni yılda da
          ‘Keşfe Hazırsan, Bravo Sana’                     Mandarin İstanbul'dan
                                                           dopdolu yeni yıl programı
             Golf Dondurma, yeni yılda da benzersiz tatlarıyla tü-  Naile Sultan Korusu’nda Boğaz’ın büyüleyici
                         keticilere dört mevsim dondurma   Asya manzarasına karşı konumlanmış olan Man-
                          keyfi sunmaya devam ediyor. Yeni  darin Oriental Bosphorus, Istanbul,
                          yılda yeni keşiflere yelken açmak is-  31 Aralık gecesi, Boğaz manzaralı
                          teyenlere “Keşfe Hazırsan, Bravo  restoranında otelin yetenekli şefleri-
                          Sana” diyerek enfes Belçika çikola-  nin hazırladığı yılbaşı menüsü, DJ
                          tası, Antep fıstığı              performansı, Boğaz’da havai fişek
                          ve   badem                       gösterileri ve şık atmosferiyle unu-
                          lezzetlerini                     tulmaz bir yılbaşı kutlaması vadedi-
          tek bir pakette buluşturduğu Bravo               yor. Menüde; Parmesan peynir
          Junior Antep Fıstığı Badem Tria ile              köpüğü ve çıtır crostini ile Porçini
          dondurma severleri lezzet dolu bir               Mantarı Çorbası; trüf mantarlı pata-
          yolculuğa çıkarıyor.
                                                           tes püresi, kurutulmuş domates, narenciyeli tere-
                                                           yağı sos ile servis edilen karides; Toskana usulü
                                                           çikolatalı turta gibi özel lezzetler bulunuyor.
          Hızlı ve keyifli

            Teksüt Krem Peynir, kahvaltı yapmadan evden çık-  Raffles İstanbul’da
          mayan öğrencilerin, işine hızlıca ulaşması gereken ça-
          lışanların imdadına yetişiyor. Sabah saatlerinde yapılan  yeni yıl coşkusu
          sağlıklı ve besin değeri yüksek kahvaltı gün boyunca ço-
                                                               Şehrin görkemli silüetini kucaklayan Raffles İs-
                                   cukların gelişimi için
                                                            tanbul’da, 31 Aralık akşamı 19.00’dan 01.30’a dek
                                   ihtiyacı olan proteini
                                                            sürecek kutlamalar, Lavinia’da ‘Hoş geldin Kok-
                                   karşılamasını sağlıyor.
                                                                            teyli’ ile bir kadeh şampanya ve
                                   Teksüt Krem Peynir,
                                                                            ‘canapéler’ eşliğinde başlaya-
                                   yüksek protein ve kalsi-
                                                                            cak. ‘Fine dining’ konseptli Yıl-
                                   yum oranına sahip.
                                                                            başı Gala Yemeği’nde; sınırsız
                                   Sabah bir dilim ekmek
                                                                            premium yerel şarap çeşitleri,
                                   üzerine kolaylıkla sürü-
                                                                            Raffles Terrace’ta keyifli bir DJ
                                   lebilen krem peynir,
                                                                            performansı eşliğinde servis
          besleyici niteliğiyle sabah alınması gereken vitamin
                                                                            edilecek. Saat 22.00’den itiba-
          miktarının önemli bir bölümünü karşılıyor ve güne
                                                            ren yılbaşı coşkusu Long Bar’da Barbaros Orkes-
          enerjili bir başlangıca yardımcı oluyor.
                                                            trası’nın müzik ziyafetiyle daha da artacak.
          Gün boyu kahvaltının                             Grand Hyatt İstanbul’da
          tadı Sabrosa’da                                  unutulmaz anılar
             Boğaz’ın eşsiz manzarası, açık büfede özel seçenekleri   Şehrin kalbinde yer alan Grand Hyatt İstanbul,
          ve ambiyansıyla şehrin en sevilen restoranlarından Swis-  göz alıcı atmosferiyle yeni yılı kutlamak isteyen mi-
          sôtel Sabrosa, imza lezzetlerle brunch’larına yeniden baş-  safirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Mezzanine
          ladı. Türk damak tadına uygun olarak hazırlanmış  Lounge’dan 34 Restaurant’a, Library Bar’dan Buz
          geleneksel lezzetlerin yanı sıra                  Pistine ve Spa Merkezine kadar otelin her köşesi
          kahvaltılıklar, sokak lezzetleri, da-             yeni yıl ruhunu misafirlerine hissettiriyor. Yeni yılın
          maklarda iz bırakan tacos, sushi                  karşılanacağı geceye özel oluşturulan program,
          kokoreç, tantuni, ceviche, deniz                  Mezzanine Lounge’da
          mahsulleri ve dönerin yer aldığı                  Türkün Yıldız’ın piyano
          menüde; tatlı severler için açık büfe             resitali ile başlıyor.
          olarak zengin bir tatlı menüsü ve                 Suami Ramirez Quar-
          aynı zamanda tüm konuklara 1                      tet’ın canlı performansı,
          kadeh şampanya ikramı bulunuyor.                  geceye enerjili ritimleri
          Açık büfe lezzetlere canlı müzik                  ile dahil olacak.
          eşlik ediyor.
          118 KobiEfor Aral k 2024
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123