Page 166 - KobiEfor_Temmuz_2012
P. 166

TUR‹ZM/GIDA



           Ramazan sofralar›n›n
           vazgeçilmezi; Beypazar›
                             Maden Suyu

                                   Sektörde 1957 y›l›ndan
                                 bu yana faaliyet gösteren
                                 Beypazar› Maden Suyu,        The Ritz-Carlton:
                                Türkiye’de hemen hemen her    Üç otel hizmete girdi
                                bölgeye ulafl›yor ve tüm
                                ürünlerini 17 ülkeye ihrac      The Ritz-Carlton bünyesinde dünyan›n üç farkl›
                                ediyor. Beypazar› Maden Su-   yerinde üç otelin aç›l›fl› yap›ld›. 1. The Ritz-Carlton
                                yu Yönetim Kurulu Baflkan›     Montreal. 2. The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C.
                                Niyazi Ercan, saatte 50 bin   Japonya. 3. Londra’da The Ritz-Carlton, Bulgari.
                                flifle dolum kapasitesine sa-   Her üç otel de farkl› tasar›mlar ve dünyalar sunu-
            hip Almanya menfleili KHS firmas›n›n üretimi flifle do-  yor, ortak yönleri ise The Ritz-Carlton olmalar›!
            lum hatt›n› bu y›l›n bafl›nda faaliyete geçirerek do-
            lum kapasitelerini yüzde 20 artt›rd›klar›n› anlat›yor.
              Niyazi Ercan, “Sadece maden suyu üretiyoruz.    Hilton ‹stanbul’da
            Do¤al maden suyumuzun yan›s›ra yüzde 100 do¤al
            maden suyundan üretilen elma, limon, viflne, çilek,  Ramazan nostalijisi
            C vitaminli limon ve nar olmak üzere meyve aroma-
            l› 6 çeflit ürünümüz mevcut. Türkiye’de maden su-    Eflsiz Bo¤az manzaras›na sahip
            yunu sofra içece¤i haline getirmek istiyoruz. Gün  Bosphorus Terrace Restaurant ve
            içinde kaybetti¤imiz mineralleri vücudumuza alma-  aç›k hava mekan› Veranda Grill...
            n›n en kolay ve sa¤l›kl› yolu maden suyu içmektir”  Türk ve Osmanl› mutfa¤›ndan olu-
            diye konufluyor.                                   flan aç›k büfe ve set menü alterna-
                                                              tifleri ile ifltah k›flk›rt›yor.  Kuzu
                                                              tand›r, tavuk topkap›, çoban ka-
                                                              vurma ve ekflili yaprak sarma gibi lez-
            Tatl›c› Tombak Ramazan’›                          zetleri gibi enfes lezzetlerden oluflan yemek esna-
                                                              s›nda sunulacak Osmanl› flerbeti, boza, leblebi ve
                          Geleneksel sütlü tatl›lar› modern
                        bak›fl aç›s›yla sunan Tatl›c› Tombak,  çay ikram›n›n yan› s›ra canl› fas›l müzi¤i ile keyif-
                         Ramazan ay›nda tüm aileyi iftar sof-  li bir Ramazan akflam› sizi bekliyor.
                         ras›n›n bafl›na topluyor. Yeni ç›kartt›-
                         ¤›; kazandibi, tavukgö¤sü, flekerpare
                         ve profiterol çeflitlerini içeren dört
                         porsiyonluk özel vakumlu paketler-
                          le, bütün aile fertlerini ayn› kutuda
                          buluflturan Tatl›c› Tombak, Rama-
                          zan ay›n›n temelindeki paylaflma
                          duygusunu tekrar hat›rlat›yor.






                                                              Tuti Restaurant
                                                              Ramazan’a yenilendi
                                                                Taksim Meydan›’n›n canl›l›¤›, neflesi ve hare-
           Carte d’Or’la Ramazan:                             ketlili¤inin efllik etti¤i Tuti Restaurant, genel ye-
           Marafl usulü kesme dondurma                         mek alan›n›n yan› s›ra iki adet 8 kiflilik özel ye-
                                                              mek odas›, 90 kiflilik balkon ve teras›yla bu y›l
              Carte d’Or’un Marafl usulü kesme dondurmas›, ye-  Ramazan’da aç›k havada gün bat›m› eflli¤inde if-
           ni çikolatal›/sade seçene¤iyle Türk damak tad›ndan  tar yeme¤i imkan› sunuyor. Executive Chef Ru-
           vazgeçemeyenler için Ramazan sofralar›n› renklendi-  dolf Van Nunen yönetimindeki ödüllü fleflerin
           recek. Carte d’Or, b›çakla kesilebilecek kadar yo¤un  haz›rlad›¤› özel dizayn edilmifl aç›k büfede zen-
           k›vama sahip dondurmas› kolay erimiyor. fi›k kutu-  gin iftariyelikler bulunuyor.
           sunda ve uygun fiyat›yla dikkat çekiyor.
            166 KobiEfor Temmuz 2012
   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171