Page 166 - KobiEfor_Temmuz_2012
P. 166
TUR‹ZM/GIDA
Ramazan sofralar›n›n
vazgeçilmezi; Beypazar›
Maden Suyu
Sektörde 1957 y›l›ndan
bu yana faaliyet gösteren
Beypazar› Maden Suyu, The Ritz-Carlton:
Türkiye’de hemen hemen her Üç otel hizmete girdi
bölgeye ulafl›yor ve tüm
ürünlerini 17 ülkeye ihrac The Ritz-Carlton bünyesinde dünyan›n üç farkl›
ediyor. Beypazar› Maden Su- yerinde üç otelin aç›l›fl› yap›ld›. 1. The Ritz-Carlton
yu Yönetim Kurulu Baflkan› Montreal. 2. The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C.
Niyazi Ercan, saatte 50 bin Japonya. 3. Londra’da The Ritz-Carlton, Bulgari.
flifle dolum kapasitesine sa- Her üç otel de farkl› tasar›mlar ve dünyalar sunu-
hip Almanya menfleili KHS firmas›n›n üretimi flifle do- yor, ortak yönleri ise The Ritz-Carlton olmalar›!
lum hatt›n› bu y›l›n bafl›nda faaliyete geçirerek do-
lum kapasitelerini yüzde 20 artt›rd›klar›n› anlat›yor.
Niyazi Ercan, “Sadece maden suyu üretiyoruz. Hilton ‹stanbul’da
Do¤al maden suyumuzun yan›s›ra yüzde 100 do¤al
maden suyundan üretilen elma, limon, viflne, çilek, Ramazan nostalijisi
C vitaminli limon ve nar olmak üzere meyve aroma-
l› 6 çeflit ürünümüz mevcut. Türkiye’de maden su- Eflsiz Bo¤az manzaras›na sahip
yunu sofra içece¤i haline getirmek istiyoruz. Gün Bosphorus Terrace Restaurant ve
içinde kaybetti¤imiz mineralleri vücudumuza alma- aç›k hava mekan› Veranda Grill...
n›n en kolay ve sa¤l›kl› yolu maden suyu içmektir” Türk ve Osmanl› mutfa¤›ndan olu-
diye konufluyor. flan aç›k büfe ve set menü alterna-
tifleri ile ifltah k›flk›rt›yor. Kuzu
tand›r, tavuk topkap›, çoban ka-
vurma ve ekflili yaprak sarma gibi lez-
Tatl›c› Tombak Ramazan’› zetleri gibi enfes lezzetlerden oluflan yemek esna-
s›nda sunulacak Osmanl› flerbeti, boza, leblebi ve
Geleneksel sütlü tatl›lar› modern
bak›fl aç›s›yla sunan Tatl›c› Tombak, çay ikram›n›n yan› s›ra canl› fas›l müzi¤i ile keyif-
Ramazan ay›nda tüm aileyi iftar sof- li bir Ramazan akflam› sizi bekliyor.
ras›n›n bafl›na topluyor. Yeni ç›kartt›-
¤›; kazandibi, tavukgö¤sü, flekerpare
ve profiterol çeflitlerini içeren dört
porsiyonluk özel vakumlu paketler-
le, bütün aile fertlerini ayn› kutuda
buluflturan Tatl›c› Tombak, Rama-
zan ay›n›n temelindeki paylaflma
duygusunu tekrar hat›rlat›yor.
Tuti Restaurant
Ramazan’a yenilendi
Taksim Meydan›’n›n canl›l›¤›, neflesi ve hare-
Carte d’Or’la Ramazan: ketlili¤inin efllik etti¤i Tuti Restaurant, genel ye-
Marafl usulü kesme dondurma mek alan›n›n yan› s›ra iki adet 8 kiflilik özel ye-
mek odas›, 90 kiflilik balkon ve teras›yla bu y›l
Carte d’Or’un Marafl usulü kesme dondurmas›, ye- Ramazan’da aç›k havada gün bat›m› eflli¤inde if-
ni çikolatal›/sade seçene¤iyle Türk damak tad›ndan tar yeme¤i imkan› sunuyor. Executive Chef Ru-
vazgeçemeyenler için Ramazan sofralar›n› renklendi- dolf Van Nunen yönetimindeki ödüllü fleflerin
recek. Carte d’Or, b›çakla kesilebilecek kadar yo¤un haz›rlad›¤› özel dizayn edilmifl aç›k büfede zen-
k›vama sahip dondurmas› kolay erimiyor. fi›k kutu- gin iftariyelikler bulunuyor.
sunda ve uygun fiyat›yla dikkat çekiyor.
166 KobiEfor Temmuz 2012